Skip to main content
Inkomhal van het Reynaers Aluminium en Roval kantoor in Nederland.

Jij solliciteert

Zodra jouw sollicitatie binnen is, bekijken wij jouw sollicitatie zorgvuldig. Binnen vijf werkdagen neemt HR contact met je op.

 

Telefonisch contact

In een telefonisch gesprek leren we elkaar vast kennen. We wisselen gedachten uit over wat jij verwacht van een nieuwe functie en organisatie en wat wij verwachten voor de vacature. Is er een klik? Dan plannen we tijdens dit contactmoment het eerste gesprek in.

 

Eerste ontmoeting

Tijdens het eerste gesprek maken we nog beter kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. En jij hoort meer over Reynaers en de vacature. Zo ontdekken we samen of er een match kan ontstaan.

 

Het tweede gesprek

Zijn we vanuit beide kanten enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Afhankelijk van de functie vragen we je om van te voren een kleine opdracht voor te bereiden. Deze presenteer je in het tweede gesprek aan de HR & Office Manager, jouw toekomstige leidinggevende en eventueel relevante collega's.

 

It's a match

Blijken we na twee gesprekken een goede match? Dan ontvang je een aanbod bestaande uit een passend salaris en arbeidsvoorwaarden. Ben je daarna akkoord gegaan en is het contract getekend? Dan zien we je binnenkort vast door de gangen lopen. Welkom bij Reynaers!

Zien we je snel?

Plan vrijblijvend een gesprek met Conny, HR & Office Manager. Heb je nog vragen over een vacature, het sollicitatieproces of ons bedrijf? We beantwoorden je vragen graag.

Over welke competenties beschik jij? Ervaring in een andere branche? We zijn niet op zoek naar de perfecte, niet-bestaande kandidaat! Je moet wel matchen met ons DNA en beschikken over de juiste drive. Als je technische affiniteit hebt en zin om te werken, dan leren wij je ons vak graag. Jouw gedrevenheid, mentaliteit en leergierigheid vinden wij veel belangrijker!

 

CONTACTKNOP

Perfectie bestaat niet, ontdek samen met mij of onze organisatie bij jou past.

Conny Henkens
Conny Henkens, HR & Office Manager bij Reynaers Aluminium Nederland.