Skip to main content
reynaers_aluminium_geen_t-verbinding_masterline
24 Sep 2019

Bespaar tijd door de toepassing van MasterLine 8

Een van de grote voordelen van raam- en deursysteem MasterLine 8 is dat u tijd kunt besparen bij de montage van ramen en deuren. Dit komt onder andere doordat de t-verbindingen eenvoudiger en sneller te monteren zijn. 

Geen t-verbinding voor buitenkamer

Bij Masterline 8 hoeft u de t-verbinding voor de buitenkamer niet toe te passen. De twee steunhoeken in de flens en de t-verbinder voor de binnenkamer zijn voldoende om zelfs 800 kg. ruitgewicht te halen. Ideaal dus voor de toepassing van drievoudige beglazing (triple glass). Een groot voordeel ten opzichte van de CS-series waarbij het maximaal toe te passen ruitgewicht 250 kg. is. 

reynaers_aluminium_geen_t-verbinding_masterline

Eenvoudige montage t-verbinding binnenkamer

De t-verbinding van de binnenkamer is eenvoudiger en sneller te monteren. Waar de schroef van de t-verbinding bij de CS-series nog meerdere malen gedraaid moest worden, zit deze bij Masterline 8 na iets meer dan een kwartslag al vast. Het is dus niet meer nodig om een schroefmachine te gebruiken. Verder vervalt natuurlijk de penverbinding die werd gebruikt bij de t-verbinding van de buitenkamer.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Masterline 8? Neem contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31.