Skip to main content
Een Reynaers Aluminium deurkruk.
29 Oct 2019

Chrono Logic Online: nieuwe tool voor eenvoudig visualiseren en controleren inbouw van raambeslag

Eenvoudig online Chrono-raambeslag visualiseren, controleren en inbouwtekeningen generen: dat kan met de nieuwe tool Chrono Logic Online. Alleen voor Reynaers-klanten is de koppeling met ReynaPro én Logical beschikbaar. Daarmee bespaart u tijd en voorkomt u fouten.

Chrono Logic Online genereert duidelijke tekeningen en lijsten waar inbouw van vleugel en kader op te zien zijn. Ook maakt het systeem een materiaallijst met daarop alle artikelen die nodig zijn.

Daarnaast is het mogelijk om algemene inbouwtekeningen per configuratie te maken. Ook kan per element een PDF gemaakt worden om op te slaan of uit te printen.

Wat is Chrono Logic Online?

Wellicht maakte u al gebruik van de stand alone versie van Chrono Logic op uw computer. Een handig hulpmiddel om te bepalen welk beslag van Sobinco Chrono u nodig heeft en ook het inbouwen van het beslag visueel duidelijk te maken.

Dit kan inmiddels via een speciale website. Zo beschikt u altijd over de meest actuele versie en kunt u op ieder willekeurig plek en apparaat aan de slag. U heeft slechts internetverbinding nodig.

Screenshot van de Chrono Logic Online tool.

Alleen voor Reynaers-klanten: koppeling met ReynaPro en Logikal

Om u zo efficiënt mogelijk te laten werken en fouten te voorkomen, is er een koppeling beschikbaar voor ReynaPro èn Logikal. U exporteert met een druk op de knop een excel-bestand dat u daarna met een druk op de knop importeert in Chrono Logic Online.

De voordelen van de koppeling:

 • Overtypen informatie is overbodig
 • Bespaar tijd en voorkom fouten
 • Maak een PDF per raam of een PDF van uw complete project
 • Signalering van foutieve maatvoeringen die ingegeven zijn

Waarom Chrono Logic Online?

Chrono Logic Online biedt volop voordelen ten opzichte van de oude versie 2.00.4. We zetten ze voor u op een rij:

 • Online beschikbaar:

  • Geen aparte software meer nodig op iedere computer waarop u de tool wilt gebruiken
 • Altijd up to date:
  • Updates worden automatisch doorgevoerd. Zo beschikt u altijd over actuele informatie. Wachten op een handmatige update hoeft dus niet meer.
 • Bruikbaar op pc, laptop, tablet, smartphone. De enige voorwaarde is verbinding met internet.
 • Eenvoudig visualiseren van Chrono-raambeslag.
 • Eenvoudig maken van materiaallijsten en inbouwtekeningen. P
 • rojectnamen en merknamen kunnen ook achteraf aangepast worden.
 • Koppeling met ReynaPro en Logikal

Aan de slag

Wilt u Chrono Logic Online gebruiken, neem dan contact op met Jeroen Ripzaad of Peter de Beer van het Hang- en Sluitwerk-team van Reynaers. Zij maken graag een afspraak met u en richten bij u het pakket in. Daarna kunt u direct aan de slag.

Samenwerking

Het Hang- en Sluitwerk-team van Reynaers werkt al jarenlang samen met Sobinco, een van de grootste beslagleveranciers. Dit resulteert in deze speciale versie van Chrono Logic online met koppeling naar ReynaPro en Logikal die alleen beschikbaar is voor klanten van Reynaers.

Een Reynaers Aluminium deurkruk.

In Chrono Logic Online staan de raamkrukken die u bij Reynaers kunt bestellen waaronder de Chrono- en Touch-krukken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Chrono Logic Online? Neem dan contact op met Jeroen Ripzaad, bereikbaar op +31 (0) 614953649, of Peter de Beer, bereikbaar op +31 (0) 653807614, of via het algemene telefoonnummer van Reynaers: +31 (0)492 - 56 10 20.