Skip to main content
Hoe kies je ramen
19 Jan 2022

Concept System 77 Light toegevoegd in ReynaPro

Concept System 77 Light is gemaakt als alternatief voor de geannuleerde ConceptSystem 68(-HI) ramen: vergelijkbare prijzen en thermische prestaties, maar in op een compleet en bewezen systeem: ConceptSystem 77.

Omdat ConceptSystem 77-Light artikelen alleen voor ramen zijn gemaakt en we veel bestaande artikelen hergebruiken, is er een nieuwe subserie onder ConceptSystem 77 gemaakt met compatibele Uf-tabellen. Om een zeer concurrerend product te bieden voor projecten waar thermische prestaties minder cruciaal zijn. Voor projecten waar thermische prestatie minder cruciaal zijn, is ConceptSystem 77-light een uitermate geschikt en concurrerend product. 

De meeste raamopeningen van ConceptSystem 77 zijn mogelijk in ConceptSystem 77-Light met dezelfde opties voor raambeslag als het reguliere systeem, maar met een beperkte set profielen.

We hebben tot nu toe 3 thermische varianten in systeem ConceptSystem 77 (Standaard, HI en HI+), te kiezen bij de Positie Eigenschappen. Vanwege de annulering van ConceptSystem 68 kozen wij voor een andere thermische variant in ConceptSystem 77 = Light. Bij deze nieuwe thermische variant is het alleen mogelijk om ramen toe te voegen

conceptsystem 77 ReynaPro

Ingave van elementen

Bij de keuze voor deze nieuwe variant is de lijst met buitenkozijnen, T-profielen en vleugels beperkt.

ReynaPro ingave elementen

Wandaansluitingen, koppelingen en hulpprofielen zijn beschikbaar.

Meer weten?

Heeft u vragen hierover? Neem contact op met onze Support afdeling, bereikbaar via +31 (0)492 - 56 10 31 of per e-mail support@reynaers.nl.