Skip to main content
Reynaers-Aluminium-Contour-rvs-beslag.jpg
06 May 2020

Contour: het nieuwe RVS designbeslag van Reynaers

Stijl, kwaliteit en bedieningsgemak komen samen in Contour, het nieuwe designbeslag van Reynaers. Contour is een strakke en slanke beslaglijn gemaakt van RVS, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren. Creëer met Contour één uniforme uitstraling voor alle ramen en deuren.

Steeds meer architecten en huiseigenaren kiezen voor een tijdloze, strakke uitstraling. Zij gebruiken daarom bij voorkeur pure en duurzame materialen om het ontwerp van hun woning compleet te maken. De nieuwe exclusieve hang- en sluitwerklijn Contour past daar uitstekend bij. Bij nieuwbouw zorgt Contour voor een moderne, strakke uitstraling en bij renovaties voor een stijlvol contrast. 

Contour is een complete beslaglijn, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren. Iets dat bij veel andere beslaglijnen niet mogelijk is. Creëer één uniforme uitstraling voor al uw ramen en deuren. Het is zelfs mogelijk om Contour te gebruiken op houten binnendeuren. 

Bekijk de mogelijkheden op beslag.reynaers.nl

De geveerde, universele krukken zijn zowel links- als rechtsdraaiend te gebruiken. Er is vanzelfsprekend een inbraakwerende uitvoering beschikbaar en ook kerntrekbeveiliging is mogelijk. Bekijk het complete overzicht op de speciale Reynaers website voor hang- en sluitwerk.

Bezoek de website
Reynaers-Aluminium-Contour-rvs-beslag-1.jpg

Contour is een complete beslaglijn, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren.

Reynaers-Aluminium-Contour-rvs-beslag-2.jpg

Creëer één strakke, moderne uitstraling met Contour.

Open ramen en deuren met Contour

Gebruik Contour op slanke aluminium SL 38 of meer robuuste Masterline 8 ramen en deuren. Of open moeiteloos een aluminium CP130 of CP155 schuifdeur met Contour.

Kortom: Open met het nieuwe RVS designbeslag Contour ramen en deuren en creëer één uniforme, exclusieve uitstraling voor iedere woning.

Universele geveerde kruk

De Contour-krukken zijn geveerd. Er is geen aparte linkse of rechtse uitvoering. De universele uitvoering kan zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd worden. Dat is handig en voorkomt fouten bij het bestellen. 

Uniform gatenpatroon Horizon, Touch en Contour

Het gatenpatroon van Contour is gelijk aan dat van de Reynaers beslaglijnen Horizon en Touch. Voor gevelbouwers betekent dit dus dat zij eenvoudig verschillende lijnen toe kunnen passen. Wissel moeiteloos tussen de basic-uitstraling van de Horizon-beslaglijn, de designuitstraling van Horizon of de designuitstraling in RVS van de nieuwe Contour-beslaglijn. 

Diverse schilden

Natuurlijk zijn er diverse schilden beschikbaar, zowel standaard als inbraakwerend. De standaard schilden zijn klikschilden. De inbraakwerende uitvoering in vol RVS is beschikbaar met PZ of met kerntrekbeveiliging. Een kruk op rozet behoort ook tot de mogelijkheden.

Reynaers-Aluminium-Contour-rvs-beslag-3.jpg

De deurkrukken, schuifdeurkrukken en hefschuifdeurkrukken zijn leverbaar in SKG** uitvoering in vol RVS.

ReynaPro en klantenportaal

Contour is een voorraad artikel dat opgenomen is in ReynaPro. Kijk voor de documentatie op het klantenportaal of showpad.

Vragen?

Kijk voor het volledige overzicht van Contour op beslag.reynaers.nl.

Heeft u vragen over Contour, neem dan contact op met een van de adviseurs van het Hang- en Sluitwerk team van Reynaers, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 20.