Skip to main content
Reynaers-Aluminium-Contour-rvs-beslag-1.jpg
20 Dec 2021

Dr. Hahn TB4-AT update

Deurscharnier Türband IV AT is beter verstelbaar en beschikt over een verbeterd clipdetail. Er werd nog meer geoptimaliseerd in deze geupdate versie van Türband IV van Dr. Hahn. 

Onveranderd

De update heeft geen effect op esthetiek, bewerking, prijs, kleuropties, maximale gewichtscapaciteit, maximale afmetingen van relevante deuren en de bevestigingsmethode aan het profiel (bevestigingsanker). 

Verbeteringen

De update heeft wel effect op verstelbaarheid (horizontale verstelbaarheid is verbeterd), synthetische afdekkap heeft nu een verbeterd clipdetail, verbeterde compressie-instelling (3-delige scharnieren) en de bevestigingsschroef van de afdekkappen.

Lopende en toekomstige orders wijzigen van artikelnummer beginnend met 065 naar 165. 

De SKG-scharnieren vervallen. Vanaf nu moet je standaard scharnieren gebruiken en een toevoeging doen zoals de inbraakwerende pennen en anti-sabotage artikelen voor de bevestigingsschroeven om AP-scharnieren te bereiken.

Volg de richtlijnen zoals vermeld in onze F1-catalogus voor openende deuren. Onze systeemrapporten dekken het certificeringsgedeelte en maken daarmee specifieke SKG Scharnierreferenties overbodig.

tabel Dr.Hahn

Meer weten?

Neem voor meer informatie over deurscharnier Türband IV AT contact op met de adviseurs van de afdeling Support via telefoonnummer +31(0)492 56 10 31.