Skip to main content
ReynaPro installer
09 Apr 2018

Functie uitlijnen in ReynaPro

Bent u al bekend met de functie ''Uitlijnen' in ReynaPro? Op deze manier kunt u twee regels heel makkelijk op gelijke hoogte brengen. Ook het toepassen van een hulplijn is hierbij heel handig. 

Wilt u regel 2 op gelijke hoogte als regel 1 hebben? Kies op element niveau de functie “Uitlijnen”.  Selecteer het te verplaatsen profiel, zoals in onderstaand voorbeeld regel 2. Kies “Overnemen”, selecteer het profiel waarnaar u het wilt verplaatsen, in dit geval regel 1, kies daarna opnieuw “Overnemen”

ICT instructie uitlijnen ReynaPro
ICT instructie uitlijnen ReynaPro

Selecteer de juiste uitlijnen en het profiel wordt verplaatst.

Tip: bovenstaande werkt ook erg eenvoudig voor het verplaatsen van glasroeden naar de juiste positie.

Hulplijn gebruiken

Veel elementen met regels op dezelfde hoogte? Gebruik dan de functie 'hulplijn'. In onderstaand voorbeeld kiezen we voor een hoogte van 1100 mm. Door het gebruik van de hulplijn weet u zeker dat de positie van de regel in alle elementen hetzelfde is. De hulplijn is namelijk niet alleen zichtbaar in dit specifieke element maar ook in andere elementen in het project. 

ICT instructie uitlijnen ReynaPro
ICT instructie uitlijnen ReynaPro

Plaats een hulplijn, bijvoorbeeld op 1100 mm. hoogte.

ICT instructie uitlijnen ReynaPro

Deze lijn wordt als stippellijn zichtbaar in het element en kan als referentie gebruikt worden om profielen te verplaatsen.

Meer weten?

Heeft u vragen over ReynaPro? Neem contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31.