Skip to main content
Reynaers aluminium One tower bridge
14 Mar 2022

Garantie bij oppervlaktebehandeling

Reynaers Aluminium garandeert dat de systemen voldoen aan de hoogste technische specificaties en normen. Wij geven dan ook 10 jaar systeemgarantie. Dit is een verzekering op de aluminium profielen, lak of anodisatielaag, alsmede betreffende de isolatie. Op de accessoires, verlenen wij 5 jaar systeemgarantie. Als u uw profielen bij Reynaers Aluminium laat anodiseren of moffelen, dan bent u verzekerd van deze garantie.

Wie is waar verantwoordelijk voor?

Oppervlaktebehandeling van profielen is een nauwkeurig proces. Bij het lakken (moffelen) van profielen is het van belang om de profielen op de juiste manier op te hangen. Verder zijn hierbij ook de temperaturen, snelheid van doorvoer van profielen in de oven, laagdiktes en goede geleidingen extra aandachtspunten. Kiest u voor anodiseren, dan worden de profielen in een bad gedompeld. Ook dit moet zorgvuldig gebeuren om kleurverschillen en vlekken te voorkomen.

Het niet zorgvuldig uitvoeren van deze oppervlaktebehandeling kan schade veroorzaken. Denk aan bijvoorbeeld kromtrekken en/of te weinig laagdikte. Laat u uw profielen bij Reynaers anodiseren of moffelen, dan is volledige garantie verzekerd.

In elk stadium van het productieproces voert onze afdeling kwaliteitscontrole zeer strenge controles uit, die ons in staat stellen om te garanderen dat onze systemen voldoen aan land- en product specifieke technische goedkeuringen en normen. Let op! Reynaers Aluminium is niet verantwoordelijk voor de schade veroorzaakt door oppervlaktebehandeling door derden.

Meer informatie

Neem dan contact op met een van de projectadviseurs van Reynaers Aluminium, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 20.