Skip to main content
Reynaers-Aluminium-Team-sales-en-support.jpg
12 Apr 2021

Groeiend team van specialisten en andere organisatiewijzigingen binnen Reynaers

Veranderen om nog beter in te spelen op huidige en vooral ook verwachte ontwikkelingen in de bouwkolom. Daar is Reynaers Aluminium volop mee bezig, zowel in Nederland als wereldwijd. Wijzigingen in de organisatiestructuur, aanpassing in de rayonindeling, nieuwe doelgroepen met nieuwe kansen èn veel nieuwe medewerkers. Zo wil Reynaers Aluminium haar positie als marktleider nog verder uitbouwen.

Reynaers Aluminium groeit al jarenlang gestaag, zowel in omzet als in aantal medewerkers. ‘’Het marktleiderschap vraagt dat we vooruitlopen op ontwikkelingen in en vragen uit de markt’’ vertelt Edgar van Ginkel, directeur van Reynaers Aluminium in Nederland. ‘’Daarbij gaat het niet alleen om het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve aluminium gevelsystemen. Voor mij is de vraag steeds hoe zorg ik ervoor dat de organisatie ook in de toekomst klaar staat om in te spelen op veranderingen in de bouwkolom. Hoe ondersteun ik gevelbouwers, maar ook architecten, aannemers en investeerders nog beter? Gaat de ontwikkelende aannemer een nog grotere stempel drukken op de bouw?’’

Reynaers-Aluminium-Edgar-van-Ginkel-4.jpg

Hij is dan ook blij met zijn nieuwe rol als lid van het Reynaers Group Team. De Reynaers Group bestaat uit diverse bedrijven die actief zijn op de markt van aluminium en stalen systemen voor de gevel en het dak. Reynaers Aluminium maakt er deel van uit, maar ook Roval Aluminium, Agentor, Forster en Alural. ‘’Het nieuwe Group Team bestaat uit vertegenwoordigers uit diverse landen die strategische voorstellen doen richting de raad van bestuur. Zo kan ik de Nederlandse marktbehoeften nog beter vertegenwoordigen.’’ In Nederland is hij niet alleen directeur van Reynaers Aluminium, maar ook van Roval Aluminium en Agentor.

 

Wil je meer weten over Edgar van Ginkel en zijn carrière bij Reynaers? Lees dan hetartikel waarin hij onder andere vertelt over hoe hij destijds aangenomen werd.

Lees meer

Team van specialisten groeit

Van Ginkel ziet in Nederland de rol van de aannemer steeds sterker worden. Ook het aantal specialistische vragen van gevelbouwers en architecten neemt toe. ‘’Daar spelen we actief op in. De afgelopen maanden namen we vier nieuwe adviseurs aan en we hebben nog een aantal vacatures dat ingevuld moet worden.

Onze mensen en hun kennis maken het verschil.

Edgar van Ginkel
Directeur Reynaers Aluminium Nederland

Technische adviseurs en specialisten op bijvoorbeeld gebied van hang- en sluitwerk, brandwerendheid en productieautomatisering ondersteunen niet alleen onze klanten. Ook richting architect en aannemer staan zij klaar. Onze mensen en hun kennis maken het verschil, dat horen we terug in de markt.’’

Het vereenvoudigen van de rayonindeling, focus op klantniveau, extra inzet op het snel beantwoorden van vragen van architecten via een eigen binnendienst, gericht advies aan aannemers; het zijn voorbeelden van uiteenlopende veranderingen die doorgevoerd worden.

Reynaers-Aluminium-Team-sales-en-support-landscape-small.jpg

vlnr op de foto de nieuwe medewerkers van Reynaers Alumnium in Nederland op een rij: Andreas Ververis (Key Accountmanager), Freek Boumans (Calculator & Projectvoorbereider), Yorick Smittenaar (Technisch Adviseur), Walter van der Knaap (Rayonmanager)

Van Ginkel: ‘’langdurige partnerships met gevelbouwers en aannemers zijn voor ons belangrijk. Ook architecten en investeerders vragen we om in een zo vroeg mogelijke fase van het bouwproject bij ons aan te kloppen voor ondersteuning. Zo kunnen we adviseren over de beste geveloplossing en de exploitatiekosten van gebouwen zo optimaal mogelijk houden. Met deze veranderingen, de nieuwe medewerkers en de enorme kennis die we binnen ons bedrijf hebben, vullen we ons motto ‘’Together for better’ nog beter in. Neem gerust eens contact op om kennis te maken.’’