Skip to main content
Reynaers-Aluminium-Ventilatie-binnenklimaat.jpg
05 maart 2024

Invisivent NL: design oplossing aluminium kozijn met ventilatierooster

Kent u de Invisivent NL al? In samenwerking met Renson ontwikkelde Reynaers deze ventilatieoplossing. Bij Invisivent vormen rooster en kozijn een geheel. Storende ventilatieroosters in het raam zijn dus voortaan overbodig.

Ventilatierooster geïntegreerd in kozijn

De nieuwe oplossing gaat uit van een ventilatierooster dat bovenop het raam gemonteerd wordt. Het kozijn camoufleert het ventilatierooster, je zou ook kunnen zeggen dat het kozijn het ventilatierooster is én omgekeerd. Dat geeft een veel fraaier beeld dan wanneer het rooster in het glas ingewerkt zou zitten. 

Aanslagprofiel

Technisch gezien werd het Invisivent raamrooster zo aangepast voor de raamprofielen van Reynaers dat het aanslagprofiel, dat normaal gesproken bovenop het raamkozijn zit, nu aan de bovenkant van het ventilatierooster zit. De raamprofielen werden op hun beurt bovenaan voorzien van een flens voor de montage van de Invisivent. Ook de zijkanten van de raamprofielen werden net zo hoog doorgetrokken als de Invisivent die er op wordt gemonteerd. Het resultaat is een strak en esthetisch design.

Invisivent NL

Meer weten?

Heeft u vragen over Invisivent NL? Neem contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31.