Skip to main content
Reynaers Aluminium Masterline 8 doors
09 Mar 2021

MasterLine 8 bevestigen door isolator

Nieuw: Minder bewerkingen nodig in raam- en deursysteem MasterLine 8 door andere bevestigingsmethode: de isolator. Het is voortaan mogelijk het kozijn aan de zijkanten en bovenzijde te bevestigen met bevestigingsclip 169.8770.04. 

De voordelen

Het grootste voordeel is dat u minder bewerkingen hoeft te doen in het kozijn. De bevestigingsgaten in de binnenkamer vervallen namelijk. U klikt de bevestigingsclip tijdens de assemblage op de juiste plaats en bij de montage schroeft u de bevestigingsschroef door de clip direct door de isolator heen.

reynaers_aluminium_masterline_8_isolator1
reynaers_aluminium_masterline_8_isolator2

Toepassing van steunblokken

Om het kozijn aan de onderzijde te bevestigen zijn er steunblokken 169.8771.04 (standaard T-profiel) en 169.8772.04 (verborgen ontwateringsprofiel) beschikbaar. Deze kunt u bevestigen op het stelkozijn aan de onderzijde van het MasterLine 8 kaderprofiel. Het voordeel hiervan is dat u het kozijn kan inhaken in het steunblok. Daardoor staat het kozijn aan de onderzijde direct goed en hoeft u het ook niet meer te bevestigen.

reynaers_aluminium_masterline_8_isolator3
reynaers_aluminium_masterline_8_isolator4

Bestellen

De bevestigingsclip en de steunblokken vindt u terug op de artikelwebsite en in ReynaPro. De technische informatie over de bevestigingsclip en de steunblokken is nog niet beschikbaar in de documentatie. 

reynaers_aluminium_masterline_8_isolator5

Meer informatie

Heeft u vragen over het bevestigen van Masterline 8? Neem dan contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31.