Skip to main content
Deurdrangers in kleur
28 Jan 2020

Nieuw: deurdrangers in kleur

Van de kleinste maat deurdrangers, tot drangers voor dubbele deuren. De deurdranger-productlijnen met schaararm of glijrail bieden tal van combinatiemogelijkheden. Voortaan kunnen deurdrangers ook in kleur gemaakt worden, waardoor ze de uitstraling van de deur compleet maken. Een esthetisch fraaie oplossing voor een handig hulpmiddel om deuren goed en eenvoudig te laten sluiten

Kleur en glans

De deurdrangers worden standaard gelakt in neutrale kleur HP14. Is dit niet uw gewenste kleur? Dan is het ook mogelijk de systemen te lakken in alle standaard RAL-kleuren.

Ook het bepalen van de glansgraad is mogelijk. Deze wordt standaard geleverd tussen de 50-60%. U kunt daarnaast kiezen voor 30-45%. Dit zorgt voor een matte uitstraling.

Deurdrangers in kleur

Links de standaard deurdranger in kleur HP14. Rechts een gelakte deurdranger in 9005.

Bestellen

Wilt u deurdrangers in RAL-kleur bestellen? Neem dan contact op met de Hang- en Sluitwerk-adviseurs. Via ReynaPro is dit namelijk niet mogelijk. Houd daarbij rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deurdrangers in RAL-kleuren? Neem dan contact op met de Technisch Adviseurs Hang- en Sluitwerk, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.