Skip to main content
ReynaPro
17 Jan 2022

Projecten im- en exporteren in ReynaPro

Werkt u veel met het programma ReynaPro en wilt u weten hoe u gemakkelijk projecten im- en exporteert? U leest hier stap voor stap hoe u dat doet. 

Stap 1. Project exporteren 
U kunt complete projecten of afzonderlijke posities exporteren. Klik in projectbeheer met de rechtermuisknop op een project. Selecteer dan in het contextmenu “Export” en kies voor “project”. Sla het exportbestand op. 

ICT instructie Reyna pro projecten im-en exporteren

Stap 2. Afzonderlijke posities 
Als u het bestand heeft opgeslagen dan wordt de positiekeuze geopend. Als u het hele project wilt exporteren dan selecteert u alle posities en klikt u vervolgens op “Alles”. Als u alleen afzonderlijke posities van het project wilt exporteren, selecteert u dan de desbetreffende nummers.

ICT instructie Reyna pro projecten im-en exporteren

Stap 3. Projectlijst exporteren 
U kunt ook een complete projectlijst als een Excel-bestand exporteren. Klik in projectbeheer met de rechtermuisknop op het gewenste project. Selecteer daarna in het contextmenu “Export”> Projectlijst.

ICT instructie Reyna pro projecten im-en exporteren

Stap 4. Importeren

U kunt ook complete projecten of afzonderlijke posities importeren. Klik in het projectbeheer op de werkbalk op “Import”. Selecteer het importbestand en geef het bestand een naam. 

ICT instructie Reyna pro projecten im-en exporteren

Meer informatie

Heeft u vragen over het importeren of exporteren van projecten? Neem gerust contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31(0)492 65 10 31