Skip to main content
ReynaPro
25 Apr 2021

ReynaPro tip: voeg een opmerking toe aan uw positie

Wist u dat u aan elke positie in ReynaPro uw eigen commentaar kunt toevoegen? Dit  doet u eenvoudig door met de rechtermuisknop te klikken op de positie. Hierna selecteert u in het menu “Bewerkingen” en vervolgens “Positie commentaar”.

reynaers_aluminium_orderportaal_tip1-0

Eigen commentaar ingeven

Er opent nu een nieuw veld. In het bovenste gedeelte bepaalt u of de commentaartekst alleen op de werkopdracht weergegeven wordt of ook ergens anders in het programma, bijvoorbeeld in de doorsnede tekeningen. 

Voor de calculatie, offerte, levering, bevestiging, factuur en doorsnede tekeningen, kunt u uw eigen commentaar ingeven. Vink het bijbehorende aankruisveld aan met daarbij de gewenste opmerking. Wilt u de commentaartekst van de werkopdracht ook op andere afdrukken gebruiken? Selecteer dan ook de op “Als werkopdracht”.

reynaers_aluminium_orderportaal_tip_2--0

Uw opmerkingen kunnen ook worden overgenomen van andere projecten/posities. Hiervoor klikt u op de knop “uit andere posities” en selecteert u het gewenste project. Klik vervolgens op de positie waarvan u de commentaartekst wil overnemen.

Meer informatie

Heeft u vragen over het toevoegen van commentaren in ReynaPro? Neem dan contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31.