Skip to main content
Reynaers ALuminium gecancelde T-profielen
02 May 2022

SL38 cancel T-profielen

In het SlimLine 38 systeem zijn er 4 stuks T-profielen met of zonder schroefkanalen. Om de efficiëntie van het systeem te verbeteren is er een annulering van de varianten zonder schroefkanalen. De profielen met de schroefkanalen worden in prijs verlaagd om op hetzelfde prijsniveau te komen als de profielen zonder de schroefkanalen.

De onderstaande artikelen komen in juni 2022 te vervallen. De profielen met de schroefkanalen zullen dezelfde én meer verbindingsmogelijkheden (schroeven) hebben als de profielen zonder.

- 403.0120.XX
- 403.0113.XX
- 403.0820.XX
- 403.0850.XX

Reynaers ALuminium gecancelde T-profielen

In ReynaPro hebben we de profielgroep "Classic" opgesplitst in drie delen:

1.    Classic
Deze bevatten de profielen met schroefkanalen. De T-verbindingen zijn gekopieerd van de profielen zonder schroefkanalen (dus zonder gebruik te maken van de schroefkanalen).

2.    Classic (T-verbinding + Schroef)
Deze bevatten dezelfde profielen maar dan met schroeven als T-verbinding (dus gebruikmakend van de schroefkanalen).

3.    Classic (CANCEL)
Deze bevatten de profielen die geannuleerd zullen worden. Het belangrijkste doel ervan is verder te werken aan bestaande projecten. Zodra de artikelen geannuleerd zijn, zal deze groep niet meer beschikbaar zijn.

Reynaers Aluminium gecancelde T-profielen ReynaPro

Meer weten?

Heeft u vragen over de gecancelde profielen? Neem dan contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31 of via email support@reynaers.nl