Skip to main content
Reynaers Aluminium Anti-Effraction.
26 Mar 2020

Sobinco Rollenband nu ook voor ConceptSystem 77 en Masterline 8 vlakke deuren in RC2 en RC3

Inbrekers houd je natuurlijk graag buiten. Goed beslag is daarvoor essentieel. Wilt u een vlakke deur inbraakwerend uitvoeren in RC2 of RC3? Gebruik dan de speciale Sobinco rollenbandscharnieren voor vlakke deuren met inbraakwerendheid. Die zijn nu ook te gebruiken in de deursystemen Masterline 8 en CS 77. Montageinstructies en tips leest u hieronder.

Tips voor het gebruik

Gebruik bij de RC2 uitvoering altijd twee keer 065.6581.-- per vleugel. 

Gebruik bij de RC3 uitvoering naast twee keer 065.6581-- ook één keer de dievenklauw set 065.6584.--  aan de scharnierzijde.

reynaers_aluminium_rollenband

Montageinstructies: in de catalogus en op video

In de catalogus Opening Doors (F2) Rollenband vindt u diverse openingswijzen en uitvoeringen met uitgebreide montage-instructies en beslissingsmatrixen. Daarnaast zijn er diverse instructievideo’s beschikbaar om u op weg te helpen. Bekijk hier de instructievideo's en klik op "Mounting of rollenband hinges".

Bestellen

U bestelt de rollenbandscharnieren via ReynaPro. De scharnieren zijn beschikbaar in RAL en anodisatiekleuren. Ook is er een RVS huls 065.6564.XX beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om een deur compleet te voorzien van RVS deurbeslag en bijbehorende uitstraling.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de hang- en sluitwerk adviseurs van Reynaers, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.