Skip to main content
Chrono logic
20 Nov 2019

Tips voor het gebruik van Chrono Logic Online

Met de nieuwe tool Chrono Logic Online visualiseert en controleert u eenvoudig uw Chrono-raambeslag. Speciaal voor Reynaers-klanten is de koppeling met ReynaPro én Logical beschikbaar. Waarom is het verstandig om Chrono Logic Online te gebruiken?

Chrono Logic Online

Met Chrono Logic Online voorkomt u fouten en bespaart u tijd, onder andere door de koppeling met ReynaPro en Logical. U kunt eenvoudig projecten opzoeken en zelfs delen met bijvoorbeeld collega’s. Gebruik daarom onderstaande tips en ontdek de vele mogelijkheden.

1. Filter een project of raammerk

Om het zoeken te vergemakkelijken bestaat er de mogelijkheid om op project of raammerk te filteren. Wilt u filteren op de projecten van een klant? Typ dan de zoekopdracht in de witte balk onder de knop "Nieuw Project”.

Wilt u filteren op raammerk? Typ dan uw zoekopdracht in de witte balk onder de knop “Nieuw Raam”.

Chrono Logic Online

2. Sorteren op datum

Bent u op zoek naar het laatst ingegeven project? Of binnen een project op zoek naar het laatst ingegeven raam? Sorteer de lijst dan op ‘van nieuw naar oud’. Vanzelfsprekend kunt u de lijst ook sorteren op ‘van oud naar nieuw’ en ‘op naam’.

Chrono Logic Online

3. Projecten delen

Wilt u een bepaald project delen met bijvoorbeeld één van uw collega’s, dan is dit ook mogelijk. Het is dan wel noodzakelijk om het e-mailadres van de ontvanger (gebruiker) toe te voegen. Een project delen kan alleen met gebruikers van Chrono Logic Online. Bovenaan de projectenlijst bevindt zich een knop ‘gedeelde gebruikers’.

Chrono Logic Online

Klik op ‘gedeelde gebruikers’ en daarna op ‘gebruiker toevoegen’.

Nu verschijnt er een invulveld. Vul hier het e-mailadres in van de ontvanger en klik op ‘verzenden’.

Chrono Logic Online

De server controleert of het e-mailadres geregistreerd is bij Chrono Logic Online. De genodigde is nu in de lijst “gedeelde gebruikers” opgenomen. Door op de prullenmand te klikken kunt u de gedeelde gebruiker weer verwijderen.

Chrono Logic Online

Nu bent u klaar om een project te delen.

Klik op de knop ‘delen’. Hierna verschijnt de lijst met de zojuist aangemaakte gedeelde gebruikers.

Chrono Logic Online

Selecteer de gewenste gebruiker door op de naam te klikken en druk op verzenden.

U kunt meerdere gebruikers tegelijkertijd selecteren.

Het project is nu gedeeld met gebruiker en verschijnt ook zijn projectenlijst. De nieuwe gebruiker kan naast het inzien van het project ook het project bewerken. De gebruiker die het project heeft aangemaakt blijft wel beheerder van project.

Chrono Logic Online

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Chrono Logic Online? Neem dan contact op met Peter de Beer, bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0)6 53 80 76 14.