Skip to main content
Reynaers Aluminium beslagwebsite
21 augustus 2023

Update beslagwebsite

Op het gebied van hang- en sluitwerk op aluminium ramen en deuren zijn er volop mogelijkheden. Om daarvan een goed beeld te geven en hulp te bieden bij het maken van een goede keuze, is de Reynaers beslagwebsite beschikbaar: beslag.reynaers.nl. Het assortiment is nu uitgebreid met diverse nieuwe producten.

Nieuw op de beslagwebsite:

  1. Losse deurkruk of -knop in combinatie met een cilinder voor Touch, Horizon en Contour. Dit biedt de mogelijkheid om het gekozen deurbeslag door te zetten naar binnen
  2. Touch met kerntrek (binnenkort ook beschikbaar in ReynaPro)
  3. Diverse nieuwe deurgrepen inclusief SKG rozetten N66.1510 / N66.1520
  4. Raamkruk 060.6470 speciaal voor inbraakwerende KvD ramen (binnenkort ook beschikbaar in ReynaPro)
  5. Saros scharnier
  6. Touch en Horizon Hef/schuifgreep met kerntrek (binnenkort ook beschikbaar in ReynaPro)
  7. Toegangscontrole met onder andere vingerscanners

 

De beslagwebsite

De beslagwebsite biedt de mogelijkheid om te zoeken op toepassing, merk of artikelnummer. Zo wordt zoeken en kiezen voor het hang- en sluitwerk eenvoudig. Tevens is het mogelijk een eigen verzameling beslag samen te stellen. Deze favorieten kunt u bundelen in een persoonlijk moodboard, dat daarna gedeeld kan worden met anderen. Bovendien beschikt Reynaers Aluminium over een team van hang- en sluitwerk specialisten die graag hulp bieden.

 

Reynaers Aluminium - Hang- en Sluitwerk team

V.l.n.r.: Jeroen Ripzaad, Steven Schipperhein en Peter de Beer.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van beslag? Bezoek beslag.reynaers.nl of neem contact op met de Technisch Adviseurs Hang- en Sluitwerk, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.