Skip to main content
Zwarte Reynaers Aluminium krukken.
05 Mar 2020

Update beslagwebsite

Op het gebied van hang- en sluitwerk op aluminium ramen en deuren zijn er volop mogelijkheden. Om daarvan een goed beeld te geven en hulp te bieden bij het maken van een goede keuze, is de Reynaers beslag website beschikbaar: beslag.reynaers.nl. Het assortiment is nu uitgebreid met een nieuwe productgroep – deurgrepen – en twee nieuwe merken: Sobinco BT en Shield RVS.

Deurgrepen

Het assortiment deurgrepen is uitgebreid met nieuwe grepen die zelfs op maat te bestellen zijn. De grepen kunnen in diverse vormen en uitvoeringen besteld worden, en zijn zelfs in een totale vleugelhoogte beschikbaar.

Reynaers Aluminium deurgrepen.
Sobinco BT sloten op een rij.

Sobinco BT

De Sobinco BT-lock is een cilinder bediend slot en geschikt voor schuifsystemen CP 130 en CP 155. In de serie zijn nieuwe knopcilinders en een aantal nieuwe grepen geïntroduceerd, die passen bij het minimalistische design van het slot. De Sobinco BT-Lock is nu ook terug te vinden in ReynaPro.

Shield RVS

De Shield RVS-deurkrukken met een rechthoekig schild zijn al enige tijd beschikbaar. Deze lijn uitgebreid met RVS hef-schuif beslag. Alle grepen zijn vanaf nu te bestellen met een ovaal of een rechthoekig schild. De komgreep wordt uiteraard meegenomen en is ook uitgevoerd in een rechthoekig design.

Shield RVS-deurkrukken op een rij.

De beslagwebsite

De beslagwebsite biedt de mogelijkheid om te zoeken op toepassing, merk of artikelnummer. Zo wordt zoeken en kiezen voor het hang- en sluitwerk eenvoudig. Tevens is het mogelijk een eigen verzameling beslag samen te stellen. Deze favorieten kunt u bundelen in een persoonlijk moodboard, dat daarna gedeeld kan worden met anderen.

De nieuwe beslagwebsite uiteenlopende tips over bijvoorbeeld kerntrekbeveiliging, bedieningsgemak, kleuren, materialen en onderhoud. Bovendien beschikt Reynaers over een team van hang- en sluitwerk specialisten die graag hulp bieden.

 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van beslag? Bezoek beslag.reynaers.nl of neem contact op met de Technisch Adviseurs Hang- en Sluitwerk, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.