Skip to main content
Determining price proposals with the help of a calculator.
10 Apr 2018

Vernieuwde calculatietool glasdragers ConceptWall 50

Wist u dat u eenvoudig de juiste glasdragers voor de ConceptWall 50 kunt berekenen met de online tool? Deze tool is verbeterd. Het berekende resultaat kan gebruikt worden om in ReynaPro een calculatie te maken.

Waarom glasgewicht berekenen via calculatietool?

Bij glasgewichten hoger dan 120 kg. maakt ReynaPro een automatische keuze welke glasdragers het best geschikt zijn voor de gekozen configuratie. Hierdoor kan het voorkomen dat er een keuze gemaakt wordt die nadelig is voor de kostprijscalculatie. Deze keuze is namelijk niet alleen afhankelijk van het gewicht (waar ReynaPro naar kijkt) maar ook van de samenstelling van het glas. De calculatietool kijkt naar beide zaken. Door gebruik van deze tool weet u dus zeker dat u de juiste glasdrager kiest.   

Hoe werkt de calculatie tool?

Via deze link is het mogelijk om de juiste glasdragers te berekenen. In deze tool kunnen de gegevens ingevuld worden waarna de juiste glasdrager bepaald wordt. Het berekende resultaat kan vervolgens gebruikt worden om in ReynaPro de calculatie te maken.

Meer informatie

Heeft u vragen over de calculatietool? Neem contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31(0)492 - 56 10 20.

Afbeelding calculatie tooel CW50