Skip to main content
CW50 fireproof system in smoke proof demonstration
10 Apr 2018

Verplichte training brandwerende gevelelementen

Veiligheid is belangrijk. Daarom gelden er bij brandwerende gevelelementen speciale normen zoals vastgelegd in de productnorm EN 16034. Het produceren en monteren van brandwerende gevelelementen vraagt om specifieke vaardigheden en er gelden strengere eisen dan bij normale gevelelementen.

Levering brandwerende onderdelen

Vanaf nu levert Reynaers de essentiële brandwerende componenten die nodig zijn voor het produceren van brandwerende producten met EI-classificatie, alleen nog aan gevelbouwers met een deelnamecertificaat aan de training ‘’Brandwerende ramen en deuren’’. Zo waarborgen we de gewenste kwaliteit en veiligheid van de brandwerende producten.

reynaers_aluminium_training_brandwerendheid

Training ‘brandwerende ramen en deuren’

De training bestaat uit twee onderdelen:
•    theoretische uitleg van de productnorm en de gevolgen hiervan voor gevelbouwers
•    praktische uitleg over de extra handelingen die nodig zijn om van een normaal kozijn een brandwerend kozijn te maken.   

De combinatie van theorie en praktijk maakt de training uitermate geschikt voor zowel werkvoorbereiders als productiemedewerkers. Dit voorjaar vond de eerste training van 2016 plaats. Op dit moment is er geen nieuwe datum gepland.

Belangstelling voor een training? Meer informatie hierover bij uw accountmanager, of de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 31.