Skip to main content
Hi-Finity Baie Coulissante Minimaliste Haute Isolation.
27 Mar 2019

Verplichte training HiFinity

Wilt u HiFinity blijven verwerken? Dan is het volgen van de speciale training verplicht. Ook voor gevelbouwers die in het verleden de opleiding al volgden. Meld u direct aan voor de training op 3 en 4 juni op de Reynaers Campus in Duffel. 

Waarom een verplichte HiFinity training?

Schuifsysteem HiFinity is een technisch hoogwaardig product dat speciale vaardigheden vereist om het goed te kunnen verwerken. Vooral voor de elektro technische installatie is deze opleiding noodzakelijk.  

Wilt u dit product verwerken, dan is het bovendien verplicht om binnen uw bedrijf een verantwoordelijke aan te stellen die door Reynaers wordt opgeleid en het aanspreekpunt is voor Reynaers als het gaat om technische ondersteuning voor dit product. 

Deze verantwoordelijke ontvangt na het volgen van de HiFinity training een deelnamecertificaat dat twee jaar geldig is. Daarna volgt opnieuw een opfriscursus. Zo blijft u goed op de hoogte van vernieuwingen binnen het systeem. 

Tip: Behalve het hebben van dit certificaat is CE-markering volgens de machinerichtlijn verplicht om de HiFinity te mogen verwerken.

Bent u al verwerker van de HiFinity?

Volgde u de afgelopen jaren al een HiFinity training? Dan is het verplicht om de training opnieuw te volgen om het product te kunnen blijven verwerken. Er zijn inmiddels veel vernieuwingen in het product op het gebied van software en bediening. Ook zijn er enkele mechanische aanpassingen zoals een nieuwe element controller en het nieuwe manuele slot. 

De training

Datum 3 en 4 juni van 9.30 - 16.00 uur 
Locatie Reynaers Campus, Oude Liersebaan 264, Duffel, België
Voor wie? werkvoorbereiders en productiemedewerkers maximaal 2 deelnemers per bedrijf
Overnachten Een diner en hotelovernachting worden kosteloos voor u geregeld

Aanmelden

Wilt u erkend verwerker van HiFinity worden of blijven? Meld u dan uiterlijk 4 april aan via secretariaat@reynaers.nl. Vermeld bij uw aanmelding de namen, functietitels en mailadressen van de deelnemers (2 deelnemers per bedrijf). Zit de training van 3 en 4 juni vol, dan wordt - bij voldoende animo - een tweede datum georganiseerd. Heeft een vragen over de inhoud van de training? Neem dan contact op met John van Kasteren, Technisch Adviseur, bereikbaar via telefoonnummer 0492 - 56 10 31.