Skip to main content
Close-up of colour sample wall in the Reynaers Experience Room.
25 Mar 2020

Wijziging kleurcode .14

Fapim- en Siegenia hebben een eigen versie van kleur .14 in hun assortiment hang- en sluitwerk. Omdat deze kleur niet overeenkomt met kleur .14 van overige hang- en sluitwerkleveranciers, is besloten een wijziging in de kleurcode door te voeren.

Wat betekent dit voor u?

Alle Fapim- en Siegenia-accessoires die worden besteld in een kleurcode .14 worden niet langer door de leverancier gepoedercoat maar door Reynaers. Daarom wordt de nieuwe kleur .14 de kleurcode .99 ANAT uit de Anodic collectie van Axalta. 

Sobinco-artikelen worden al geleverd met .99 ANAT-afwerking. De oude kleur .14 zal vanaf mei beperkt te bestellen zijn, met langere levertijden, minimale afname hoeveelheden en mogelijk andere vereisten. Daarom wordt geadviseerd over te stappen op kleurcode .99 ANAT. 

Voordeel

Een groot voordeel is dat nu ook hang- en sluitwerk van Shield, Touch en Horizon SKG** te verkrijgen zijn in 99. ANAT-afwerking, prijsklasse HP4.

Bestellen

Sinds 11 maart is er een update in ReynaPro beschikbaar waarin u kleur .14 als kleur .99 ANAT kan selecteren. Kleur .99 ANAT vindt u onder prijsklasse HP4.

Vanaf medio mei komt kleur .14 te vervallen in ReynaPro. Wilt u dan nog de oude kleur .14 bestellen? Neem dan contact op met de Customer Service, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 20.