Skip to main content
Reynaers Aluminium collega's praten in een zithoek.

Inwerktraject op maat

Tijdens jouw eerste werkweken volg je trainingen op het hoofdkantoor in Duffel (BE). Je leert er zelf ramen en deuren fabriceren en monteren. Daarna bezoek je klanten, samen met collega’s uit de buitendienst. Je kijkt ook intern mee met diverse teams en hun specialismes, zoals hang- en sluitwerk, inbraak- en brandwerendheid of Customer Service. Je leert onze programma’s en systemen met on-the-job trainingen en waar nodig ondersteunen we jou met externe opleidingen. Zo helpt deze inwerkperiode je om succesvol te worden in jouw functie.

Reynaers Aluminium trainer leidt nieuwe collega's op in het Training Centre.
Ervaren Reynaers Aluminium medewerker helpt een nieuwe collega.

Bij Reynaers kennen we een open cultuur met een enthousiast team. Jouw toekomstige collega's maken jou graag wegwijs binnen onze organisatie.

Together to perform

Twee keer per jaar heb je een vooraf ingepland gesprek met je leidinggevende over hoe succesvol je bent in jouw functie. Dat is het functionerings- en het beoordelingsgesprek. In deze gesprekken gaat het om jouw doelen, jouw resultaten en wat je graag wilt bereiken. Ook tijdens informele gesprekken blijf je natuurlijk in gesprek met jouw leidinggevende om te zien waar jij behoefte aan hebt.

Persoonlijke coaching tussen twee Reynaers Aluminium collega's op een groene bank.
Mini-vergadering per twee in een groene zithoek.

Succesvoller zijn in je functie, nieuwe dingen leren, zorgen dat je mee kan blijven gaan met de vernieuwingen en de tijd. Hoe wil jij meegroeien met Reynaers?

Altijd blijven leren

Reynaers staat open voor iedere opleiding die jij wilt volgen. De voorwaarde is dat deze bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Als de opleiding past binnen jouw vaardigheden en leerstijl, dan is Reynaers ervan overtuigd dat dit ook bijdraagt aan het succes van de organisatie. Wat zijn jouw ontwikkelwensen? Jouw leidinggevende denkt straks graag met je mee.