Skip to main content
Jouw toekomstige werkplek

Flexibel werken

Op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op vrijdag tot 16.00 uur zijn wij beschikbaar voor (interne) klanten. Wij werken dus 39 uur per week. Dat wil niet zeggen dat jij elke dag op deze tijden moet werken. Tien dagen vóór het begin van de nieuwe maand kun je in jouw rooster aangeven hoe je je werkuren wilt verdelen. Bij collectieve werkdagen en vergaderingen verwachten we dat je er gewoon bent. Bovendien heb je de mogelijkheid een vaste thuiswerkdag in te plannen.

Jouw toekomstige werkplek

Werk je een keer langer door of stop je juist een keer eerder? Wij staan er voor open, zolang het totaal aantal uren aan het eind van de maand gelijk blijft en het past binnen de bezetting op de afdeling.

Jouw toekomstige werkplek

In een stilteruimte geconcentreerd werken? Zittend of staand bellen? Vergaderen met één persoon of een groep? Het is allemaal mogelijk op kantoor.

Fietsen onder werktijd

Bij het vernieuwen van het bedrijfspand is veel aandacht besteed aan het creëren van een vitale en duurzame werkomgeving. Fietsen achter je bureau, zitten op een ergonomische bal of staan achter jouw hoog-laag bureau? Als het jou helpt om vitaal te blijven, vinden wij niets te gek.

De termen 'vitaliteit' en 'duurzame inzetbaarheid' komen vaak terug. Maar wat bedoelen we daar precies mee?

Lees meer
Jouw toekomstige werkplek

We hebben diverse hulpmiddelen om te zorgen voor een afwisseling in werkhouding en voldoende beweging. Na gebruik plaats je deze gewoon terug op de hiervoor aangeduide “parkeerplaatsen” in de kantoortuinen.

Jouw toekomstige werkplek

Een zomerpakket voor de zomervakantie en een kerstpakket voor de kerstvakantie kunnen natuurlijk niet ontbreken!

Wij hebben 25+6 verlofdagen, waarvan je er 10 zelf indeelt. De overige verlofdagen neem je op tijdens de collectieve bouwvaksluiting, kerstsluiting en de dag na Hemelvaart. We werken het hele jaar door erg hard, dus genieten van welverdiende rust vinden we erg belangrijk. Op deze manier willen we de balans tussen inspanning en ontspanning zoveel mogelijk behouden.

De collectieve sluitingen zoals de bouwvaksluiting en kerstsluiting luiden we gezamenlijk in met een borrel. Lees meer over de leuke dingen die we samen doen.

Lees meer