Skip to main content
Netwerken

Netwerken: graag tot ziens!

Een studiereis naar St. Petersburg, fietsen tijdens de Citytrip Rotterdam, de jaarlijkse Reynaers - Roval golfdag, een bezoek aan de Reynaers Campus: er stonden de afgelopen weken weer volop uiteenlopende evenementen in de agenda van de diverse medewerkers, klanten en relaties van Reynaers. Belangrijkste overeenkomst: mensen uit de bouw op een inspirerende manier met elkaar in contact brengen.

Ook in de bouw geldt: om zaken te doen, moet je elkaar wel eerst kennen. Reynaers neemt daarom deel aan diverse bouwgerelateerde initiatieven. Daarnaast organiseren we zelf regelmatig evenementen waarin we bouwrelaties met elkaar in contact brengen.

Een paar voorbeelden:

Reynaers - Roval Golfdag

Voor de 14e keer vormde de jaarlijkse golfdag op 6 juni de ontmoetingsplek waar ruim 125 architecten, gevelbouwers, investeerders, aannemers en dakdekkers hun best deden om de mooiste ballen te slaan en vooral nieuwe contacten te leggen.

Netwerken

De Reynaers - Roval golfdag is al jaren dé ontmoetingsplek voor bouwend Nederland.

Netwerken

Hans van der Looij en Theo van der Meijden namen deel aan de studiereis van Stichting Hoogbouw in St. Petersburg.

Studiereis St. Petersburg met Stichting Hoogbouw

Wat komt er kijken bij gebouwen van meer dan 300 meter hoog? De verschillende verschijningsvormen, mogelijkheden en aandachtpunten van hoogbouw kwamen aan bod in deze tweedaagse reis naar St. Petersburg en Moskou die Stichting Hoogbouw organiseerde. Hans van der Looij en Theo van der Meijden van Reynaers namen samen met 40 deelnemers deel aan deze korte studiereis.

Citytrip Rotterdam met Architectenweb

Samen met ruim 30 architecten de Katendrecht en de nieuwe Fenix Lofts ontdekken, gevolgd door een fietstocht door Rotterdam. Architectenweb organiseerde op 15 mei de Citytrip Rotterdam waaraan Mark van Rosmalen, Theo van der Meijden en Hans van der Looij namens Reynaers deelnamen.

Netwerken

Reynaers neemt regelmatig deel aan bijeenkomsten van Architectenweb, zoals deze excursie in Rotterdam.

Netwerken

In Avalon, de virtual reality room van de Reynaers Campus, kunnen architecten, aannemers en gevelbouwers virtueel door hun eigen projecten lopen.

Reynaers Campus

De nieuwe Reynaers Campus in Duffel België biedt volop mogelijkheden. Dat ontdekten dit jaar al 23 groepen met Nederlandse bezoekers. Zo ook de architecten van Mecanoo Architecten die tijdens hun bezoek aan de campus in Avalon virtueel rond konden lopen in hun eigen ontwerp. Avalon, de virtual reality room, biedt zo de mogelijkheid om gebouwen te analyseren voordat ze gebouwd zijn.

Together for Better

Ook de rest van het jaar staan er volop evenementen in de agenda. Zo brengt Reynaers bouwpartijen met elkaar in contact. Together for Better!