Aluminium serres en tuinkamers

Meer ruimte en licht in huis met een aluminium serre

Wil je inspiratie? Ons Aluminium kozijnen inspiratieboek staat boordevol prachtige foto’s en voorbeelden. Download het eenvoudig!

Stel je voor hoe het voelt op een zonnige zondagmorgen. Een kopje koffie in het ochtendlicht en de natuur die in je tuin ontwaakt. Genieten van buiten, terwijl je binnen bent.

Binnen en buiten komen samen in aluminium serre of tuinkamer 

Met een aluminium serre creëer je direct extra vierkante meters in huis. Dat is waardevolle ruimte in alle opzichten. Een serre of tuinkamer is een prachtige manier om contact te maken met buiten. Veel glas zorgt voor licht in huis. Het voordeel van een serre is dat je nog meer licht in je huis krijgt dan bij een schuifpui of schuifdeur. 
 

Zoek je inspiratie? In deze woonvideo’s nemen bewoners je mee in hun eigen droomhuis. Ontdek wat er allemaal kan met aluminium kozijnen, ramen, deuren en serres.

Wil je geïnspireerd worden door prachtige foto’s en voorbeelden? In het Aluminium kozijnen inspiratieboek vind je zeker een aluminium serre of tuinkamer die past bij jouw stijl. Download het inspiratieboek eenvoudig

Een aluminium serre voor iedere woonstijl 

Iedere serre of tuinkamer van Reynaers Aluminium wordt op maat ontworpen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen dus er is altijd een variant die past bij je huis. De stijl functioneel is strak en elegant. Die past heel mooi bij een moderne smaak. Ga je voor de sfeer van een Victoriaanse wintertuin? Kies dan voor orangerie. Ook traditioneel is de renaissance-variant. Deze wordt ook vaak gebruikt voor renovaties, bijvoorbeeld van een jaren 30-woning. 

Geen verrassingen. Geen stress. Ga naar de showroom voor een advies op maat.

Laat je aluminium serre ontwerpen door een vakman 

Een aluminium serre of tuinkamer is iets om van te dromen. Maar je wilt natuurlijk ook zeker weten dat alles wordt zoals het hebt bedacht. Reynaers Aluminium werkt met vakmensen. Dit zijn serrebouwers die je helpen de juiste keuzes te maken en die je van idee tot en met de inrichting begeleiden. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je aluminium serre of tuinkamer kost. 

Maak je droom werkelijkheid. In de showroom kun je verschillende stijlen serres en tuinkamers bekijken en vergelijken. En je kunt er terecht voor een deskundig advies.  Vind een showroom in de buurt.
 

Waarom een aluminium serre of tuinkamer?

Je serre wordt gemaakt van aluminium profielen in de stijl die je kiest. Aluminium is veel sterker dan bijvoorbeeld houten kozijnen of kunststof. En dat betekent: veel glasoppervlakte en toch een mooi slank profiel. Zo geniet je optimaal van licht en ruimte.
 

Aluminium profielen van Reynaers Aluminium hebben nog een paar voordelen:

  • Uitstekende isolatie tegen kou, warmte en geluid.
  • Je kunt kiezen uit alle RAL-kleuren, als je wilt verschillende kleuren voor de binnen- en buitenkant.
  • Een aluminium serre of tuinkamer hoef je nooit meer te schilderen. Je hebt er levenslang plezier van zonder noemenswaardig onderhoud.
  • Aluminium kozijnen, ramen en deuren zijn brand- en inbraakveilig.
  • Je kiest voor duurzaam, want aluminium is voor 100% te recyclen en te hergebruiken zonder kwaliteitsverlies. 


Meer over aluminium kozijnen, ramen, serres en tuinkamers, en wat er allemaal mogelijk is, lees je in het blog van Rina.
 

Gratis aluminium kozijnen inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie? Het Reynaers Aluminium inspiratieboek staat boordevol prachtige foto’s en voorbeelden. Ontdek wat er allemaal kan met aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifdeuren. Download het inspiratieboek gratis!

Download gratis het Aluminium kozijnen inspiratieboek.

Vind een showroom in de buurt

In het echt zie je natuurlijk pas goed hoe mooi aluminium kozijnen, ramen en deuren werkelijk zijn. En je kunt in de showroom heel goed stijlen vergelijken. Direct een afspraak maken voor een advies op maat?
 

Vind een showroom bij jou in de buurt.