Bezoek Reynaers op Bau München Hall B1, stand 329

1001

Tijdens Bau München neemt Reynaers bezoekers mee naar de toekomst. Speciaal voor deze beurs bouwde Reynaers een mini-versie van Avalon, de hypermoderne virtual reality cave waarin je rond kunt lopen door gebouwen die zich nog in de ontwerpfase bevinden. Samen met de digitale World of Reynaers en de innovatieve, nieuwe raam- en deursystemen onderstreept Reynaers in Hall B1, stand 329, zo haar marktleiderschap.

Van 14 t/m 18 januari 2019 fungeert deze internationale beurs voor architectuur, bouwmaterialen en –systemen als informatie- en netwerkplatform voor de internationale bouw. Bau München wordt ook door de belangrijkste spelers in de Nederlandse bouwwereld bezocht. Het Project- en Salesteam van Reynaers Nederland is daarom aanwezig om de Nederlandse bezoekers rond te leiden en kennis te laten maken met de nieuwste technologieën op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels zoals raam- en deursysteem MasterLine 8 en 10 en de schuifsystemen CP 155-LS en Hi-Finity.


Entering new dimensions

Architectuuroplossingen tot leven brengen. Dat gebeurt in Avalon op het hoofdkantoor van Reynaers in Duffel. Deze geavanceerde virtual reality ruimte helpt om gebouwen die zich nog in de ontwerpfase bevinden, tot leven te brengen, er rond te lopen, verschillende oplossingen te visualiseren en bouwfouten te voorkomen. In een kleine versie van Avalon kunnen bezoekers dit tijdens Bau München zelf ervaren. In de World of Reynaers, een soort digitale showroom app, kunnen zij daarnaast de verschillende toepassingen zien, zelf ontwerpaspecten veranderen en zo nieuwe combinaties ontdekken.

Together for Better

Met de focus op partnerships en investeringen in innovaties en technologie onderstreept Reynaers dat het haar slogan Together for Better daadwerkelijk invulling geeft. Beleef het zelf en bezoek Reynaers van 14 t/m 18 januari 2019 tijdens Bau München, in Hall B1, stand 329.

Meer nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
Producten25-05-2020

Het leasen van gevels in een circulaire geveleconomie

Projecten18-05-2020

Inspirerende projecten in Façades 2020

Producten06-05-2020

Contour: het nieuwe RVS designbeslag van Reynaers