Gezocht: Reynaers Projectprijs winnaar

DomusDela, MOVE, The Muse. Zomaar wat inzendingen voor de Reynaers Projectprijs 2021. De lijst met ingezonden projecten wordt steeds langer. Staat uw project er al tussen?

"Ook in dit jaar zijn we op zoek naar projecten waarin de systemen van Reynaers zijn gebruikt" vertelt Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers. 
 

Inschrijftermijn  verlengd t/m 19 februari

Voor een laatste eindsprint verlengen we de inschrijftermijn tot en met 19 februari 2021.  Daarna beoordeelt een vakjury alle projecten en nomineert er vervolgens tien. Van de genomineerde projecten wordt een video gemaakt waarin een architectuurcriticus samen met de architect toelichting geeft op zijn ontwerp en het gebruik van aluminium in de gevel. Met daarnaast een fotoreportage en projectartikel biedt dat het publiek de mogelijkheid om de projecten goed te beoordelen.

Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager bij Reynaers.

"Het maakt me trots dat architecten zo creatief omgaan met aluminium en de technische kennis van gevelbouwers zo hoog is. Zij dagen ons namelijk uit om de grenzen op te zoeken, om onze systemen en diensten steeds verder te verbeteren. Samen maken we gebouwen waar mensen willen wonen, werken en recreëren. Eentje daarvan wint de Reynaers Projectprijs en het is uiteindelijk het publiek dat bepaalt welk project dat is."

Doneer €2500 aan een goed architectuur-doel

De winnaar ontvangt € 2500. Daarnaast is er sinds 2012 ook een goed architectuur-doel verbonden aan de Reynaers Projectprijs. Van der Looij: ''Onze passie voor architectuur koppelen we aan een goed doel dat in overleg met de winnaar wordt uitgekozen. Aan dat doel doneren we € 2.500.'' 
 

Eerdere winnaars

De strijd om de titel is ieder jaar weer spannend. Afgelopen editie won Villa S met 23,4% van de stemmen. De moderne langgevelboerderij, met uitzicht op de Brabantse weilanden, is een ontwerp van TBDG. Gruijters Aluminium maakte de aluminium ramen en deuren. Benieuwd naar eerdere winnaars? Bekijk hier de winnende projecten.