Over ons

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, zonwering, serres en tuinkamers. Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont de bereidheid om verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen.

Naast een breed assortiment standaard oplossingen ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor alle marktsectoren. Van residentiële tot commerciële en industriële projecten.

Onze kwalitatief hoogwaardige systemen voldoen aan de strengste eisen wat betreft comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en energie duurzaamheid. Reynaers is niet alleen een leverancier, maar ook een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten, installateurs van zonnepanelen, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Opgericht in 1965, telt Reynaers momenteel 2322 werknemers in 40 landen wereldwijd en export naar meer dan 70 landen over 5 continenten. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Duffel, België, realiseerde een jaaromzet van 580,2 miljoen euro in 2019.