Comfort

Hoewel weinig architecten zullen zeggen dat hun werk vooral bedoeld is om comfort te bieden, is net dat de inzet van de architectuur. Veel mensen zien een gebouw als meer dan gewoon een veilig dak boven hun hoofd. Ze begrijpen de essentie van de architectuur: het scheppen van een comfortabele beschutting tegen de buitenwereld. Het komt er op de eerste plaats op aan wind, kou en hitte buiten te houden, maar dat idee gaat meer dan ooit samen met een verlangen naar bijkomend comfort, zoals geluidsisolatie en een betere toegankelijkheid.

Comfort

Top projecten

Bekijk alles
Video

Wonen in spijkerfabriek Neerlandia

The former site of the wire factory Neerlandia on the Vaartsche Rijn in Utrecht has been redeveloped into an attractive residential estate. 
Video

Groene Toren Eindhoven

Het voormalige kantoorgebouw de Groene Toren, gebouwd in 1974 naar ontwerp van architect Dick van Mourik, is herbestemd tot woningen en een hotel....
Video

BILT: circulair en flexibel woningbouwsysteem

Architect Hans Sluimer is initiatiefnemer van het bouwsysteem, dat hij samen met een team van ingenieurs en leveranciers ontwikkelde....
Video

Droomhuis op Rieteiland-Oost

Grote glaspuien aan de tuinzijde laten buiten en binnen volledig in elkaar overlopen....
Video

Woonhuis Jacobs-Kester

Klassiek en statig, maar ook gezellig en een ‘huis om thuis te komen’....
Video

Poolhouse Bergen

Bij een woning in de duinen van Bergen (NH) heeft UWarchitecten een Poolhouse gerealiseerd. Het gebouwtje bevat een zwembad, sauna en ontspanningsruimte.
Project database