Reynaers antimicrobiële coating voor Touch- en Horizon-handgrepen

2906

Hygiëne wordt in een tijd als deze steeds belangrijker en zal meer en meer een rol gaan spelen in ons dagelijks leven.

Met het oog op de toekomst, biedt Reynaers Aluminium nu een langdurige antibacteriële, antivirale en schimmelwerende oppervlaktebehandeling voor de Touch- en Horizon-handgrepen. De combinatie van de bescherming tegen deze drie soorten micro-organismen wordt gezien als "antimicrobieel".

Deze antimicrobiële werking wordt bereikt door nanodeeltjes op silicabasis en een bioactief middel, verwerkt in de poedercoating of anodisatie. Onafhankelijke Europese laboratoria hebben, volgens ISO22196, bewezen dat de toepassing van antimicrobiële coating het risico op overdracht van ziektekiemen aanzienlijk vermindert.

De levensduur van de handgrepen met antimicrobiële coating is getest op gebruik van 25.000 cycly. Dit staat gelijk aan de levensduur van krukken zonder antimicrobiële coating en zoals beschreven in onze Reynaers garantie. De levensduur is bij het gebruik wel afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

Handgrepen met de antimicrobiële coating zijn een ideale oplossing voor gebouwen met een grote hoeveelheid en diversiteit van bezoekers, zoals kantoorgebouwen, hotels en ziekenhuizen. 

Bestellen

De antimicrobiële oppervlaktebehandeling is beschikbaar op alle bestaande kleuren en soorten poedercoating- en anodisatie-afwerkingen en vereist hetzelfde onderhoud. De handgrepen die zijn behandeld met deze antimicrobiële coating krijgen een speciaal merklogo, maar de esthetiek van de handgrepen blijft behouden.

In ReynaPro worden betreffende raam- en deurkrukken bij de kleurkeuze aangegeven met: ‘’Nanocoat’’ en/of de toevoeging van letter ‘’N’’ achter de standaard kleurcode.

Meer informatie

Heeft u vragen over Reynaers antimicrobiële coating? Neem dan contact op met een van de adviseurs van het Hang- en Sluitwerk team van Reynaers, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 20.

Meer nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
Evenementen22-09-2020

Geslaagde jubileumeditie Reynaers

Evenementen31-08-2020

Nieuw raamsysteem Masterline SoftTone op Architect@Work

Bedrijf14-07-2020

Vakantiesluiting 2020