Werken bij Reynaers Aluminium Nederland

Together for better, bouw jij mee aan ons familiebedrijf?

Edgar van Ginkel: ‘’Vernieuwing is essentieel in mijn optiek. Waarom zou je willen afremmen als iemand enthousiast een idee vertelt of heel gedreven aan een project begint? Geef dingen een kans in plaats van ze vooraf te veroordelen. Bekijk waarom iets wel een succes zou kunnen zijn.”

Dáárom wil jij werken bij Reynaers

Bij Reynaers streven we continu naar vernieuwing en verbetering. Zowel voor klanten als voor onze medewerkers. En daarin gaan we verder dan andere bedrijven. Zo blijven we functioneren, ook in deze corona-tijd. En gelukkig blijven we gezonde resultaten halen. 

 

Wat voor organisatie is Reynaers? En wat is de geschiedenis? Lees meer.

In een stilteruimte geconcentreerd werken? Zittend of staand bellen? Vergaderen met één persoon of een groep? Het is allemaal mogelijk op kantoor.

Jouw toekomstige werkplek

Ons bedrijfspand in Helmond is een paar jaar geleden helemaal vernieuwd. Daardoor kun jij je werkomgeving elke dag afstemmen op je werkzaamheden. Het vele groen en de belevingsdoeken zorgen voor een aangename en inspirerende werksfeer. Of je nu op het kantoor in Helmond werkt of thuis, wij zorgen dat we jou zo goed mogelijk ondersteunen. En dat je faciliteiten krijgt om gezond en plezierig te werken.

 

Hoe ziet jouw werkplek er straks uit? Lees meer

Met 41 medewerkers staan we vijf dagen in de week klaar voor de klant.

Ontmoet je collega's

Jouw carrière bij Reynaers start met een inwerktraject op maat. Welke functie je ook hebt, je loopt mee op elke afdeling en volgt dezelfde training als onze klanten. Zo krijg je feeling met de organisatie en de producten. Maar ook vanaf het moment dat je echt aan de slag gaat, kun je rekenen op de beste begeleiding. Jouw ervaren collega’s beschikken over heel veel kennis en helpen jou graag met alles waar je tegenaan loopt in het werk.

 

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Lees meer

Die persoonlijke ontwikkeling komt ook terug in de coachingsgesprekken die je samen met jouw leidinggevende voert. Twee keer per jaar bekijk je samen jouw doelen, resultaten en wat je nog zou willen bereiken.

Jouw persoonlijke ontwikkelplan

Bij Reynaers geloven we in een persoonlijke aanpak. Een persoonlijk ontwikkelplan, want iedereen is immers anders. Samen kijken we waar jouw interesse ligt, wat je ambities zijn en hoe we jouw opleidingsmogelijkheden daar maximaal op kunnen laten aansluiten. Het zal niet de eerste keer zijn dat we een heel specifieke opleiding of traineeship ontwikkelen voor een medewerker. Zo stimuleren we jou om het beste uit jezelf te halen.

 

Al benieuwd hoe jouw eerste werkweken er uit gaan zien? Lees meer.

Collega's Tony, Ronald en Jeroen tijdens de jaarlijkse bouwvakborrel in 2018. 

Samen leuke dingen doen

Samen werken vinden wij belangrijk, maar samen plezier hebben ook. Onze personeelsvereniging doet er alles aan om dit te stimuleren. Zij organiseert bijvoorbeeld jaarlijks een darttoernooi en sinterklaasfeest. Daarnaast organiseren we ieder jaar diverse evenementen voor onze klanten. Wat dacht je van de partnerdag of een motortoertocht voor fanatieke motorfanaten?

 

Van darttoernooi tot motortoertocht. En we doen nog zo veel meer. Lees meer.

Collega's Hennie en Cindy volgden tijdens de 'Dag van de Veiligheid' in 2019 een AED cursus.

Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je goed in je vel zit op je werk, plezier hebt in wat je doet en je thuis voelt bij Reynaers. Ook op persoonlijk vlak werken we aan het bevorderen van jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit doen we door themadagen en workshops te organiseren over onderwerpen als beter slapen, mindfulness, gezonde voeding en gezond bewegen.

 

Ook zijn er regelmatig workshops over veilig werken. Lees meer

Een aantal collega's ging tijdens de MVO-dag in 2019 aan de slag bij Ronald McDonald Huis Veldhoven.

Duurzaamheid en MVO

Niet alleen in de projecten die wij opleveren voor klanten, maar ook in onze eigen bedrijfspanden besteden we aandacht aan duurzaamheid. Onder meer door de 352 zonnepanelen op het dak, CO2-besparende maatregelen, elektrische heftrucks, Euro 6-vrachtwagens, automatische ledverlichting en de mogelijkheid om je bandenspanning te meten.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden we erg belangrijk. Lees meer

Zien we je binnenkort op kantoor? Plan vrijblijvend een gesprek met Conny, HR & Office Manager.

Het sollicitatieproces

Bij ons weet jij gemiddeld binnen vijf weken na jouw eerste klik op de solliciteerbutton of je jouw contract kan komen tekenen. Ja, inclusief drie gesprekken! Na jouw sollicitatie nemen we binnen vijf werkdagen telefonisch contact met je op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Heb je nog vragen over een vacature, het sollicitatieproces of ons bedrijf? Lees meer