Zesde MVO-dag Reynaers en Roval op 26 september

Scroll

Zesde MVO-dag Reynaers en Roval op 26 september

Op 26 september organiseren Reynaers en Roval voor de zesde keer een gezamenlijke MVO-dag. Beide bedrijven zijn deze dag gesloten omdat het personeel dan de handen uit de mouwen steekt voor een aantal maatschappelijke doelen.

Directeur Edgar van Ginkel vertelt: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu zijn voor onze organisatie heel belangrijk. Wij willen graag goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving.’’ Zo’n 85 medewerkers gaan aan de slag voor zes maatschappelijke goede doelen in Asten, Gemert, Veldhoven, Someren, Nuenen en Deurne. Deze projecten zijn door de medewerkers zelf ingediend.
 

Tijdens de MVO-dag 2017 ging een groep aan de slag bij Onze Beestenboel in Venlo.

Personeel kiest projecten

Vanaf de eerste MVO-dag in 2014 dragen de medewerkers zelf projecten aan. ‘’Onze medewerkers hebben zich in de afgelopen jaren met veel enthousiasme ingezet. Zij zijn inmiddels het hele jaar aan het nadenken over goede doelen die we kunnen gaan aanpakken. Deze dag hoort intussen gewoon bij Reynaers en Roval.” licht Van Ginkel toe.
 

Verschillende doelgroepen

De zes projecten die worden aangepakt op 26 september richten zich op verschillende doelgroepen, van jeugd tot ouderen. Dit zijn de geselecteerde projecten:

•    Schilderen en bingo bij Hofke van Marijke in Deurne
•    Een nieuw speeltoestel plaatsen en tuinonderhoud bij Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant in Veldhoven
•    Onderhoudswerkzaamheden bij Dorps- en kinderboerderij Weverkeshof in Nuenen
•    Een dag op pad met bewoners van Zorgcentrum De Lisse in Asten
•    Behangen en klussen bij SIRIS in Someren
•    Bewoners een prachtige dag bezorgen bij Zorgboog Ruijschenbergh in Gemert 
 

Collega Peter Rovers aan de slag bij NWC Asten tijdens de MVO-dag 2017.

Together for Better

Met behulp van verschillende sponsoren kunnen we een fantastische dag organiseren. Zo zorgt Inclusief Helmond voor goed gevulde lunchpakketjes en kunnen we bij Gamma Helmond terecht voor alle klusbenodigdheden.

Edgar van Ginkel besluit: “Met de inzet van onze medewerkers willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Ons motto ‘’Together for Better’’ wordt daarmee letterlijk in de praktijk gebracht.”