In Detail

Aluminium innovaties en meer voor architecten

Wilt u aluminium ramen, deuren en gevels opnemen in uw ontwerp? Bekijk dan ook eens onderstaande design-oplossingen. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze of de uitwerking van een geveldetail? Neem dan contact op met een van de adviseurs, bereikbaar via +31 (0)492 – 56 10 20.

De MasterLine 8 taatsdeuren hebben een hoge isolatiewaarde en zijn dankzij een bodemprofiel lucht-, wind- én waterdicht.

Nieuw: MasterLine 8 pivot deur

Een eigentijdse uitstraling geven aan uw ontwerp? Gebruik een pivot deur of taatsdeur. Sinds kort is deze ook in aluminium raam- en deursysteem MasterLine 8 beschikbaar.


Ontdek aan welke technische specificaties de MasterLine 8 pivot deuren voldoen. Lees meer.

Binnen de MasterLine 8 serie is het mogelijk RB glass te integreren met een standaard blokprofiel.

Nieuw: Geïntegreerde balustrade in MasterLine 8

De ontwikkeling van raam- en deursysteem MasterLine 8 staat niet stil. Nieuw in de serie is de geïntegreerde balustrade. Hierbij wordt een sleuf uit de profielen gefreesd. Daarin kan met behulp van eindstukken het glas worden geplaatst.


Naast dat er geen aparte constructie nodig is voor een balustrade, bevat de MasterLine 8 serie nog vele voordelen. Lees meer.

De Projectadviseurs Architecten Bart Hellings en Mark van Rosmalen helpen u graag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aluminium systemen voor ramen, deuren en gevels van Reynaers Aluminium? Bekijk de website of neem contact op met Bart Hellings of Mark van Rosmalen, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.