Domotica

Het creëren van meer comfort in huis of op kantoor is geleidelijk uitgegroeid tot een groot aandachtspunt  voor de bewoners. Efficiënte klimaatregeling en een betere bescherming tegen kou, wind, zonnestraling en lawaai zijn enkele van eisen waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van een gebouw.

Domotica

Het gebruik van domotica, dat wil zeggen de combinatie van mechanische samenvoegingen of verbindingen en elektronica,  stelt de bediening in staat met behulp van een computer van onderdelen zoals luiken, ramen en zonwering in plaats van een handmatige bediening. Ramen, gevels en zonweringsystemen spelen een essentiële rol. Zij dienen als een functioneel component tussen de externe omgeving en het gebouw interieur.

Reynaers biedt geautomatiseerde oplossingen waarmee ventilatie-en beveiligingssystemen volledig worden gecontroleerd. Ramen kunnen automatisch worden geopend, gesloten of geventileerd met een druk op een knop, met de afstandsbediening, door sensoren of door de centrale besturingseenheid in een geautomatiseerd bouwsysteem.