Hang- en sluitwerk

Reynaers Aluminium biedt een groot scala aan accessoires voor de bouwwereld. Natuurlijk wordt naast hun design en elegantie ook de veiligheid in gedachten gehouden. Reynaers systemen kunnen worden uitgerust met speciale accessoires, zoals handgrepen voorzien van een sleutel en veiligheidscilinder.

Verborgen scharnieren
Verborgen scharnieren brengen een toegevoegde waarde voor de esthetiek van uw ramen. Door te kiezen voor scharnieren die zijn geïntegreerd in uw ramen, voorkomt u dat ze beschadigd raken of vuil worden, terwijl u een mooier en discreet effect bereikt. Deze verborgen accessoires kunnen worden gebruikt in verschillende typen van Reynaers draai -en kiepramen.

Handgrepen
In lijn met haar minimalistische bouwconcepten, ontwikkelde Reynaers een reeks verfijnde en elegante handgrepen. Deze handgrepen passen perfect in het totale beeld van uw ramen, deuren en schuifsystemen. Ze kunnen ook besteld worden in exact dezelfde kleur als het geselecteerde profiel. Hiermee verzekeren we u een perfecte match. De meest recente ontwikkeling is het trendsettend designbeslag Touch.

Bekijk het complete overzicht op de speciale Reynaers website voor hang- en sluitwerk: beslag.reynaers.nl