Kleur

Aluminium is zonder twijfel het ideale materiaal voor het maken van de hedendaagse bouwconcepten. Gekleurde kozijnen en deuren bieden zeker een toegevoegde waarde aan uw gebouw. Ze combineren een indrukwekkend buitenaanzicht met een prettige woonsfeer aan de binnenkant.

 Ferrari World Abu Dhabi in the classical red Ferrari colour.

Tweekleurig lakken

Stel, u wilt dat de buitenkant kleur van uw kozijnen overeenkomt met uw gevel en een binnenkant kleur die perfect past bij uw interieur. Reynaers kan de binnen- en buitenkant van uw profielen leveren in bijna elke kleur die u kunt bedenken. Meer dan 650 verschillende tinten en afwerkingen zijn beschikbaar: metaal of geanodiseerd, matte of glanzende RAL-kleuren, of zelfs een speciale laag onderhoud- en krasbestendige Coatex afwerking. Tegenwoordig kunt u uw kozijnen zelfs met een realistische houtstructuur afwerken.

Gekleurde accessoires

Handgrepen, scharnieren en andere accessoires kunnen ook gelakt worden in exact dezelfde kleur als uw ramen. Zelfs de afwateringsstukken zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Kiezen voor gekleurde accessoires resulteert in een vlekkeloze integratie van alle accessoires in uw kozijnen.