Vierde MVO-dag Reynaers en Roval op 28 september

2305
Op 28 september organiseren Reynaers en Roval opnieuw een gezamenlijke MVO-dag. Het personeel steekt dan de handen uit de mouwen voor zes goede doelen die door de medewerkers zelf zijn ingediend. 
 

Samen aan de slag

Op deze vierde MVO-dag zal het hele personeelsteam van Reynaers en Roval zich inzetten voor maatschappelijke projecten. Directeur Edgar van Ginkel vertelt: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu is voor onze organisatie heel belangrijk. Wij willen graag goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving.’’

 

Personeel kiest projecten

Vanaf de eerste MVO-dag in 2014 dragen de medewerkers zelf projecten aan. Inmiddels is de dag een traditie geworden. ‘’Onze medewerkers hebben zich in de afgelopen jaren met veel enthousiasme ingezet. Zij zijn inmiddels het hele jaar aan het nadenken over goede doelen die we kunnen gaan aanpakken. Deze dag hoort intussen gewoon bij Reynaers en Roval.” licht Van Ginkel toe.
 

Verschillende doelgroepen

De zes projecten die worden aangepakt op 28 september richten zich op verschillende doelgroepen, van jeugd tot ouderen en mensen met een beperking. Dit zijn de geselecteerde projecten:
 

Together for Better

Verdeeld over de projecten worden 80 medewerkers ingezet. Edgar van Ginkel besluit: “Met de inzet van onze medewerkers willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Ons motto ‘’Together for Better’’ wordt daarmee letterlijk in de praktijk gebracht.”
 

SPONSOREN

De MVO-dag 2017 wordt mogelijk gemaakt met de hulp van deze sponsoren:

 

Meer nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
Bedrijf15-06-2021

Als je het verhaal snapt, is een ontwerp nooit lelijk

Awards31-05-2021

Stemmen Reynaers Projectprijs 2021 van start

Projecten26-05-2021

Inspirerende projecten in Façades 2021