Webinar introductie MasterPatio op 9 juni 2022

Speciaal voor klanten van Reynaers Aluminium

Er is steeds meer vraag naar het nieuwe hefschuifdeursysteem MasterPatio. Het ultrastrakke design en de uitstekende technische prestaties spreken architecten en eindgebruikers duidelijk aan. Niet voor niets won het systeem een Red Dot Award. Tijd dus om het systeem verder te introduceren bij gevelbouwend Nederland.

De combinatie van het strakke design en actuele duurzaamheidsaspecten van MasterPatio valt op. Het schuifsysteem ontving in 2021 de prestigieuze Red Dot Award.

Welke voordelen biedt MasterPatio u als gevelbouwer? Moet u daarbij alleen denken aan uitstekende isolatiewaarden, de slanke middenstijl en weggewerkte sluitnokken? Of levert het systeem door minder onderdelen ook besparingen in productie-uren op?


U leert het tijdens het MasterPatio-webinar op donderdag 9 juni a.s. om 13.30 uur. Reserveer daarvoor daarom nu alvast een uur in uw agenda voor deze online talkshow.

Trends

Aan tafel gaan we in gesprek met onder andere Michel van Put. Hij is als Chief Product Officer wereldwijd eindverantwoordelijk voor de producten van Reynaers Aluminium. Hij gaat in op trends in de markt waar we met de productontwikkeling van MasterPatio op inspeelden en waar u als gevelbouwer gebruik van kunt maken.

Peter Schavemaker, directeur Geveltechniek IJmond

Ervaringen uit de praktijk

Mooi zo’n nieuw product, maar het moet zich natuurlijk wel bewijzen in de praktijk. Peter Schavemaker, directeur van Geveltechniek IJmond, schuift aan en vertelt over zijn eerste ervaringen met MasterPatio. Zijn team volgde de training op de Reynaers Campus en ging daarna aan de slag met het maken van de eerste schuifdeuren. Waar liepen zij tegen aan?

Calculatie en assemblage

U krijgt niet alleen informatie over de technische specificaties. Technisch Manager Bert Maas en Technisch Adviseur Cristian Gordon van Reynaers Aluminium geven uitleg over de eenvoudige assemblage en montage van het systeem, de benodigde tooling en DOP-verklaring. Ook de prijsverschillen ten opzichte van andere schuifsystemen en de calculatie in ReynaPro komen aan bod. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

Wilt u meer weten over MasterPatio en er zelf mee aan de slag? Schrijf u dan in voor het webinar op 9 juni a.s. via de button hieronder. Dat is beslist ook interessant voor calculators, werkvoorbereiders en de chefs van de werkplaats. Stuur dit bericht dus gerust door!

U volgt het webinar online. Daarvoor ontvangt u voor aanvang de URL waarmee u live kunt kijken en reageren. Aanmelden kan tot en met 2 juni 2022.

 

Meer informatie

Iets onduidelijk? Een vraag? Neem dan contact op met Rina van Heck van Reynaers Aluminium via events@reynaers.nl of bel +31 (0)492 – 56 10 20.