Jouw persoonlijke ontwikkelplan

Nòg succesvoller zijn in je functie, nieuwe dingen leren, zorgen dat je mee kan blijven gaan met de vernieuwingen en de tijd. Dat heb je zelf in de hand. Wij ondersteunen je daar graag bij door met jou in gesprek te zijn. Samen kijken we waar jouw interesse ligt, wat je ambities zijn en hoe we jouw opleidingsmogelijkheden daar maximaal op kunnen laten aansluiten. We stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen.

Ook verder in je carrière bij Reynaers volg je trainingen op het hoofdkantoor in Duffel, bijvoorbeeld wanneer er een nieuw product op de markt komt.

Inwerktraject op maat

Tijdens jouw eerste werkweken volg je trainingen op het hoofdkantoor in Duffel (BE). Je leert er zelf ramen en deuren fabriceren en monteren. Daarna bezoek je klanten, samen met collega’s uit de buitendienst. Je kijkt ook intern mee met diverse teams en hun specialismes, zoals hang- en sluitwerk, inbraak- en brandwerendheid of Customer Service. Je leert onze programma’s en systemen met on-the-job trainingen en waar nodig ondersteunen we jou met externe opleidingen. Zo helpt deze inwerkperiode je om succesvol te worden in jouw functie. 

Bij Reynaers kennen we een open cultuur met een enthousiast team. Jouw toekomstige collega's maken jou graag wegwijs binnen onze organisatie.

Naast coaching vanuit jouw leidinggevende is zelfreflectie ook een belangrijk middel voor een succesvolle invulling van je functie. Hiervoor werken we met een online instrument dat jou helpt met het vragen van feedback, doelen opstellen en reflectieverslagen maken.

Together to perform

Twee keer per jaar heb je een vooraf ingepland gesprek met je leidinggevende over hoe succesvol je bent in jouw functie. Dat is het functionerings- en het beoordelingsgesprek. In deze gesprekken gaat het om jouw doelen, jouw resultaten en wat je graag wilt bereiken. Ook tijdens informele gesprekken blijf je natuurlijk in gesprek met jouw leidinggevende om te zien waar jij behoefte aan hebt.

Succesvoller zijn in je functie, nieuwe dingen leren, zorgen dat je mee kan blijven gaan met de vernieuwingen en de tijd. Hoe wil jij meegroeien met Reynaers?

Altijd blijven leren

Reynaers staat open voor iedere opleiding die jij wilt volgen. De voorwaarde is dat deze bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Als de opleiding past binnen jouw vaardigheden en leerstijl, dan is Reynaers ervan overtuigd dat dit ook bijdraagt aan het succes van de organisatie. Wat zijn jouw ontwikkelwensen? Jouw leidinggevende denkt straks graag met je mee.