Project Calculator

Wie zoeken we?

Gerelateerde afbeelding

Together for Better, bouw jij mee aan ons familiebedrijf?
Versterk ons team als Calculator.

Werk je in de bouw en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Sta je open voor een uitdagende inwerkperiode waarbij opleidingen en training on the job elkaar afwisselen? We zoeken een Project Calculator-Tekenaar. Heb jij ervaring als calculator of werkvoorbereider? Of wil jij het leren, maar heb je alvast technisch inzicht en de nodige dynamiek op zak? Neem dan snel contact op.

Roval Aluminium in Helmond maakt deel uit van de internationaal opererende Reynaers Groep en is een toonaangevende producent van aluminium bouwproducten. Best uniek: de Reynaers Groep is nog steeds een familiebedrijf en dat merk je in alles.

Wat doe je?

  • Je verwerkt offerteaanvragen;
  • Je maakt een technische vertaling van de vraag van onze klanten naar onze producten;
  • Je denkt mee met onze klanten met wie je zowel schriftelijk als telefonisch overlegt;
  • Je kunt, na een gedegen inwerktraject, de voorbereiding voor productie, levering en montage van projectopdrachten uitvoeren.

Wie ben je?

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding bij voorkeur in een technische richting. Je bent zelfstandig en technisch onderlegd, en je vindt het leuk om bezig te zijn met de technische details van een bouwproject. Je denkt graag mee met onze klanten om de juiste oplossing te bieden. Daarnaast functioneer je goed in een groeiend team. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met tekening lezen, Autocad of de bouw. Mocht dit niet het geval zijn, dan leren wij je dit graag. In deze functie ben jij een duizendpoot en een spin-in-het-web. Jij zorgt voor de juiste communicatielijnen en leidt het project in goede banen van A tot Z.

Wie zijn wij?

Roval Aluminium B.V. en Reynaers B.V. behoren wereldwijd tot de A-merken op het gebied van aluminium bouwsystemen. Vanuit Helmond ondersteunen wij architecten, aannemers, gevelbouwers en dakdekkers in heel Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Het team bestaat uit ruim honderd mensen. Als nieuwe collega maak je deel uit van het team Verkoop Binnendienst/Projectbureau, dat op dit moment uit tien medewerkers bestaat.

Gezonde en duurzame werkomgeving

Gezondheid en een duurzame werkomgeving zijn belangrijk bij Reynaers & Roval. Vanzelfsprekend voor ons, krijg je een ergonomische en veilige werkplek. Maar er is meer, zoals:

  • Twee keer per week gratis fruit;
  • Bewegen onder werktijd.

Wat bieden we jou?

Roval biedt een open cultuur met een enthousiast team en korte lijnen. Het pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is uitstekend. Roval kenmerkt zich verder als bedrijf door dynamische, korte communicatielijnen en een zakelijke openheid. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen door middel van zowel opleidingen als trainingen. Verantwoordelijkheid, initiatief, samenwerken en klantgerichtheid staan aan de basis van onze innovatieve organisatie.

Interesse?

Solliciteer snel via de knop 'Solliciteer nu' of stuur een bericht via WhatsApp uiterlijk 5 januari 2020 naar Conny Henkens, HR Manager, op telefoonnummer +31 (0) 6 - 153 57 803.