Bezoek het kantorencongres op 20 september in Amsterdam

0509

Op dinsdag 20 september vindt in Amsterdam het Kantorencongres 2016 plaats. Beslissers uit de Nederlandse kantorenmarkt geven hun unieke visie op de toekomst van deze markt, die voor het eerst sinds jaren herstel laat zien. Vastgoedjournaal organiseert dit congres in samenwerking met Reynaers.

Afgelopen jaar steeg voor het eerst de verkoop en verhuur van kantoren weer en gingen de gemiddelde prijzen omhoog. De Nederlandse kantorenmarkt trekt, kortom, aan. Er zit weer business in kantoren. Tijd dus voor een update van de stand van zaken.

Wat kunt u verwachten?

De belangrijkste spelers in de markt delen tijdens het Kantorencongres exclusief hun kijk op de kantorenmarkt. Hoe zien zij de toekomst? Waar zien zij kansen? Welke mogelijkheden zijn er nog in nieuwbouw? Welke kansen en succesfactoren spelen een rol in transformatie?

De sprekers op het congres zijn beslissers uit de Nederlandse kantorenmarkt. Zij geven hun unieke visie op de toekomst van deze markt, die voor het eerst sinds jaren herstel laat zien. René Buck, CEO Buck Consultants International, is uw dagvoorzitter.

Ontmoet de top van de Nederlandse kantorenmarkt

In slechts één middag bent u op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Bovendien biedt het congres u de bijzondere kans om de top van de markt te ontmoeten en zaken te doen met iedereen die er toe doet in de Nederlandse kantorenmarkt!

Programma

Het volledige programma leest u op de website van Vastgoedjournaal.

Aanmelden met korting

Relaties van Reynaers kunnen zich tegen een gereduceerd tarief aanmelden onder vermelding van de actiecode: Reynaers-relatie:
-    Via de website van Vastgoedjournaal
-    Of email de actiecode met uw gegevens naar events@vastgoedjournaal.nl

Het gereduceerde tarief via Reynaers is € 195,00 excl. BTW, het reguliere tarief is € 295,00 = excl. BTW.

Meer nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
Evenementen22-09-2020

Geslaagde jubileumeditie Reynaers

Producten29-06-2020

Reynaers antimicrobiële coating voor Touch- en Horizon-handgrepen

Projecten08-06-2020

De verbouwing van het jaren 30 huis van Mieke en Steven