Inschrijftermijn Projectprijs verlengd t/m 6 september

Scroll

Inschrijftermijn Projectprijs verlengd t/m 6 september

NEZZT, Philips Bedrijfsschool, Amsterdome. Zomaar wat inzendingen voor de Reynaers Projectprijs 2019. De lijst met ingezonden projecten waarin aluminium gevelelementen van Reynaers zijn gebruikt wordt steeds langer. Voor een laatste eindsprint verlengen we de inschrijftermijn tot en met 6 september.

Meld uw project aan

Op de website projectprijs.reynaers.nl kunnen zowel architecten, gevelbouwers, aannemers als investeerders een project aanmelden. Dit kan volledig online, een foto en een projectomschrijving zijn voldoende. 

Het aanmelden van projecten kan dus nog tot en met 6 september. Daarna beoordeelt een vakjury alle projecten en nomineert er vervolgens tien. Van de genomineerde projecten wordt een video gemaakt waarin de architect toelichting geeft op zijn ontwerp en het gebruik van aluminium in de gevel. Samen met een fotoreportage en projectartikel biedt dat het publiek de mogelijkheid om de projecten goed te beoordelen.
 

Goed architectuurdoel

Het publiek kan online stemmen op de genomineerde projecten. Het project met de meeste stemmen wint en ontvangt 2.500,00 euro. Datzelfde bedrag wordt in overleg met de winnaar ingezet voor een goed architectuurdoel.

Ga voor alle informatie en het aanmelden van een project naar de website projectprijs.reynaers.nl.