Logistiek

Onze klanten profiteren van onze sterke logistieke organisatie die ons in staat stelt om snel producten te leveren van onze verschillende distributiecentra wereldwijd. Ons hoofdkantoor in Duffel (België) heeft een centrale ligging in het land en de nabijheid van de Antwerpse haven, de luchthaven van Brussel en de belangrijkste autosnelwegen maakt een efficiënt dagelijks vervoer naar al onze afnemers mogelijk.

Vandaag de dag heeft Reynaers 12 distributiecentra over de hele wereld. Om mee te gaan met de snelle groei van het bedrijf heeft Reynaers haar distributiecentrum in Duffel met 40% vergroot, resulterend in een totale magazijnoppervlakte van 60.000 m². In Duffel hebben we circa 13.500 bestellingen per maand. Elk jaar vertrekken meer dan 3.000 volle vrachten vanuit ons distributiecentrum.

Een praktisch magazijn management systeem maakt het mogelijk alle informatie te verzenden en online te verwerken, wat leidt tot een efficiënte picking en leveringen en een continue update van de inventaris. Om hoogwaardige leveringen te kunnen waarborgen, voert de kwaliteitsafdeling regelmatig controles op het materiaal uit.