Waarden

Waarden

 
Respect

Wij streven naar een bedrijfscultuur gebaseerd op respect voor en tussen medewerkers, klanten, leveranciers, onze samenleving en de wereld waarin wij leven. Dit impliceert openheid voor andere ideeën en een actief streven naar diversiteit. Het betekent ook dat het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk een prioriteit is in onze gehele voorraadvoorziening en in ons dagelijks leven.

Loyaliteit

Langdurige samenwerking met onze partners om gemeenschappelijke doelen te bereiken is de basis van ons succes nu en in de toekomst. Het is ons doel om bij te dragen aan de welvaart van al onze belanghebbenden en om de talenten van al onze medewerkers te koesteren om hun voortdurende inzet voor ons bedrijf te waarborgen. Ook onze aandeelhouders motiveren en begeleiden ons in ons streven naar het opbouwen van een duurzame toekomst van generatie op generatie.

Uitmuntendheid

Wij staan ​​voor kwaliteit en streven naar een onberispelijke staat van dienst met als streven de belangen van onze klanten te waarborgen en te voldoen aan hun verwachtingen. Onze medewerkers zijn er trots op de beste in hun vakgebied  te zijn en in het samenwerken om uitstekende resultaten te behalen.

Innovatie

Onze medewerkers zijn innovatief, creatief en durven risico's te nemen. Innovatief gedrag wordt bevorderd door in- en externe interactie en het creëren van klantwaardering door middel van het bieden van oplossingen om aan de huidige en toekomstige behoeften te voldoen. We passen de hoogste kwaliteitsnormen toe en integreren de nieuwste technologieën om deze behoeften te kunnen waarborgen.