Ramen

Ramen zijn uw venster op de wereld. Zorg daarom voor een mooie omlijsting met een aluminium kozijn.

Een slank kozijn uitgevoerd in aluminium

Of u nu door een modern of door een jaren 30 stijl raam naar buiten wilt kijken, met de aluminium kozijnen van Reynaers zien uw ramen er perfect uit. Met meer dan 450 kleuren is er altijd een kleur die past bij uw woning.

Aluminium heeft veel voordelen. Het is onderhoudsarm, sterk en veilig. In combinatie met het juiste hang- en sluitwerk geeft u inbrekers geen kans. Wist u bovendien dat aluminium 100 % gerecycled kan worden zonder kwaliteitsverlies. Zo geeft u echt inhoud aan duurzaamheid. Wil je direct de mogelijkheden zien, scroll naar onder voor inspirerende foto’s.

Wat kost een aluminium kozijn?

De prijs van een aluminium kozijn voor je ramen is erg afhankelijk van de afmetingen en profielkeuze. Er is dus niet een standaardantwoord op de vraag: wat kost een aluminium kozijn? Ga langs bij een showroom en onderzoek wat de kosten voor jouw woning zijn. Zij kunnen je exact vertellen wat de mogelijkheden en daarbij behorende kosten zijn.

Hoe kunnen we u verder helpen?

In de showroom laat de vakman u graag de uitgebreide mogelijkheden zien. Nu al benieuwd? Download gratis de brochure 'Waarom Aluminium'  met daarin alle voordelen van aluminium op een rij.

Brochures en downloads

Contact en showrooms