Reynaers trainings- en automatiseringscentrum

Om de leidende rol in de bouw te verdienen, zijn Reynaers profiel systemen geëvolueerd van esthetische modules tot de werkelijke bouwcomponenten, die voldoen aan de hoogste eisen van de internationale bouwmarkt.

Het Reynaers Instituut bundelt de kennis en ervaring van de architecten, projectontwikkelaars, professionals in de bouw en onze eigen medewerkers. Als zodanig, werken wij continu naar de visie in de bouw van de toekomst. Maar het Reynaers Instituut is veel meer dan alleen een gebouw - het is een state of mind. Een permanente stimulans om onze kernwaarden te implementeren en ook een internationaal communicatie-forum als inspiratiebron voor alle spelers in het bouwproces.

1. Theoretische en praktische trainingen

Bij Reynaers benadrukken wij het belang van de productie en de installatie voor de lange termijn prestaties van aluminium systemen. Daarom onderhouden wij betrekkingen met een sterk internationaal netwerk van professionele raamfabrikanten en ontwerpers en organiseren wij opleidingen. Deze talrijke trainingen leren onze klanten de nodige vaardigheden en know-how en stellen hen in staat om hun eigen klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Onze praktische opleiding bestaat uit zowel basis- en gespecialiseerde cursussen (montage en installatie), alsmede software klassen (ReynaPro). We organiseren ook regelmatig seminars en presentaties voor architecten op trending topics en innovatieve geveltechnieken.

Bij ons instituut bieden wij de volgende trainingen:

  • Assemblage training
  • Installatie training
  • Software training

Alle trainingvideo’s kunt u vinden op het  Reynaers YouTube Channel. Voor meer informatie over trainingen en/of seminars, neemt u gerust contact op met info@reynaers.com.

2. Automatiseringsservice

Reynaers biedt een volledig gamma van automatiseringsoplossingen voor de klant door middel van speciale partnerschappen. Elke fase van het productieproces kan worden geoptimaliseerd met behulp van een fijn afgestemde combinatie van de juiste ervaring en know-how, een state-of-the-art machinepark, de meest recente technologieën en een geoptimaliseerde koppeling met de ReynaPro software. Hierdoor krijgt de vervaardiger de kans om op de meest efficiënte manier kosten te verlagen en de winstgevendheid verhogen. Om dit te realiseren, selecteren we de best presterende en meest geschikte oplossing voor elk type bewerking op onze profielen.

3. ReynaPro

Om een volledig geautomatiseerde productie te kunnen waarborgen van onze systemen, is er een direct verband tussen de verschillende machines en de ReynaPro software. De ReynaPro software bevat een database van alle profielen en accessoires voor de calculatie en productie van projecten. De technische gegevens en commerciële informatie worden continu bijgewerkt en wordt ondersteund door onze technische dienst.

Reynaers heeft nauwe samenwerkingsverbanden met machineleveranciers voor de optimalisering van het programmeren en installeren van verschillende machines, maar ook om volledige service en ondersteuning na installatie te verzekeren. Al onze ervaring en know-how wordt ook gebruikt om fabrikanten te helpen bij het selecteren van de juiste gereedschappen en machines en om een perfecte werkvloer te realiseren.