Werken bij Reynaers Aluminium Nederland

Scroll

Werken bij Reynaers Aluminium Nederland

TOGETHER FOR BETTER

Kom jij bij ons werken? Dan ga je werken voor een toonaangevende organisatie in het ontwerpen van aluminium systemen voor ramen, deuren en gevels. De geschiedenis van het Belgisch familiebedrijf Reynaers gaat terug tot 1965. Sindsdien maken we een indrukwekkende groei. Je komt te werken in een internationale omgeving die voortdurend in beweging is, met meer dan 2200 collega's in 40 verschillende landen.

WIJ ZIJN REYNAERS

Reynaers Aluminium is gespecialiseerd in het ontwerp en de verkoop van innovatieve en duurzame aluminium systemen. De ramen en deuren maken we niet zelf, dat doen onze klanten. Meer dan 5000 klanten over de hele wereld verwerken aluminium systemen van Reynaers in ramen, (schuif)deuren, gevels, zonwering en serres. Ze staan niet alleen in deze uitdaging: we bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten, architecten en investeerders goed worden ondersteund.

WIJ CREËREN

We willen ons continue verbeteren. Elke dag zoeken we naar manieren om onze producten en diensten nog verder te optimaliseren. Hoe kunnen we het bouwproces duurzamer en efficiënter maken, met nieuwe technologieën en de ultieme ervaring? Het hoofdkantoor in Duffel beschikt over een afdeling Research & Development die dagelijks bezig is met deze kwesties. Maar het is ook de missie van iedere medewerker om de eigen werkzaamheden efficiënter en nog leuker te maken.

WE WERKEN SAMEN

Het Reynaers motto ‘Together for Better’ weerspiegelt uitstekend onze identiteit. Samen met onze partners willen we duurzame groei bereiken. Ook binnen het team van medewerkers vormen samenwerking en respect de basis van alles. We koesteren een bedrijfscultuur gebaseerd op respect voor en tussen medewerkers, klanten, leveranciers, onze maatschappij en de wereld waarin we leven.

WE GROEIEN

Bij Reynaers Aluminium stimuleren we je om te groeien met behulp van een breed scala aan opleidingen en trainingen. Je krijgt uitdagende doelen, maar is dat niet typerend voor een snel groeiend bedrijf?

WE INNOVEREN

De afgelopen jaren investeerden we enorm in digitale tools en applicaties. De Reynaers Campus, op het hoofdkantoor in Duffel (België), zet zich volledig in voor innovatie met een Experience Center, Trainings Center en Test Center en AVALON, een supermoderne Virtual Reality-simulatieruimte waar je door projecten kunt lopen die nog in de ontwerpfase zijn.