SL 38 ultraslank aluminium systeem voor ramen en deuren

SL 38: combinatie van esthetiek en isolatie

Met het nieuwe Slim Line 38 introduceert Reynaers een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. De strakke uitstraling past uitstekend bij renovatieprojecten als vervanging van stalen ramen en ook in nieuwbouw levert SL 38 een belangrijke bijdrage aan de detaillering van een gebouw.

Isolatie

Kenmerkend voor dit slanke systeem is de hoge isolatiewaarde. Zo kunnen ramen gerealiseerd worden met een Uw-waarde vanaf Uw 1.0 W/m²K. De mogelijkheid om dubbele of zelfs drievoudige beglazing toe te passen levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Varianten

Reynaers beschikt over jarenlange ervaring bij het renoveren en transformeren van gebouwen met monumentale waarde. Hiervoor werken wij intensief samen met architectenbureaus en gevelbouwers. Die ervaring leverde een waardevolle bijdrage bij de ontwikkeling van het ultraslanke SL 38 raam- en deursysteem waarin esthetiek en moderne technische specificaties zijn samengebracht.

SL 38 is beschikbaar in drie stijlen:

Reynaers SL 38 Classic   Reynaers SL 38 Cubic   Reynaers SL 38 Ferro
 

  • SL 38 Classic: ontworpen vanuit het “stopverf detail” bij stalen kozijnen.
     
  • SL 38 Cubic: vertaalt Classic naar een “vlakke” detaillering.
    Dit type combineert slankheid met de traditionele moderne uitvoering van aluminium kozijnen.
     
  • SL 38 Ferro: vertaalt Cubic naar een “staal look” door een vierkant detail op de draaiend element van de ramen.
Veiligheid

Alle moderne technische prestaties kunnen met SL 38 ingevuld worden. Maak gebruik van de extra mogelijkheden om invulling te geven aan: weerstandsklasse II tegen inbraak (NEN 5096), aan NEN 6069: EW 30 waarmee de brandwerendheid van 60 minuten WBDBO gewaarborgd is en aan een wind- en waterdichtheid die voldoen aan NEN EN 12207 en NEN EN 12208.

Ontdek de voordelen van SL 38 voor uw ontwerp. Ondersteuning nodig? Neem contact op met de adviseurs van Reynaers, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.


Downloads

Reynaers SL 38 aluminium voor ramen en deuren  Reynaers SL 38 voor slanke aluminium ramen en deuren  Reynaers SL 38 aluminium voor ramen en deuren  Reynaers SL 38 Classic  Reynaers aluminium SL 38 Cubic  Reynaers aluminium SL 38 Ferro