Skip to main content
Four people discussing a building project in the Avalon Virtual Reality Room.

Hoe werkt Avalon? Onze 3D-experts bootsen uw gebouw virtueel na op basis van technische invoerbestanden. Vervolgens wordt een model met hoge resolutie geprojecteerd op de vijf muren van de VR-ruimte in de Reynaers Campus, ons hoofdkantoor in België. Zet de responsieve 3D-bril op, neem de stuurknuppel en stap samen met maximaal zes andere belanghebbenden in uw toekomstige project in deze tool voor samenwerking.

Expert creating a virtual building behind two computer screens.
Om uw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, creëren onze 3D-experts virtuele modellen met onze producten op basis van uw gedetailleerde input.

Naast het visualiseren van complete bouwprojecten, stelt Avalon u ook in staat om 3D-modellen van Reynaers Aluminium-oplossingen van dichtbij te analyseren.

  • Zoom in op elk detail
  • Vergelijk mogelijkheden
  • Kies de juiste oplossing voor uw project

Door deze realtime virtuele ervaring met andere belanghebbenden te delen, kunt u problemen direct en efficiënter oplossen. En als je de Reynaers Campus niet kunt bereiken, is onze Avalon Studio-module er om je te helpen. Met deze oplossing kunt u onze gerenderde producten bekijken vanuit het comfort van uw huis of kantoor. Breng uw architecturale ideeën vandaag tot leven!

Wilt u een rondleiding krijgen in onze VR-ruimte?

Aarzel niet om contact op te nemen met uw lokale verkoopvertegenwoordiger!

Contact